≫ 

Jezivo saznanje iz pucnjave u Ohaju: Konor ubio i rođenu sestru

Jedna od ubijenih je i Megan Bets, sestra Konora Betsa, momka koji je počinio zločin

  • 0
Megan Betts, Connor Betts Foto: Facebook/Megan Betts

U američkom gradu Dejtonu u Ohaju ubijeno je devetoro ljudi, dok je 27 osoba ranjeno u napadu. Ubica je identifikovan kao 24-godišnji Konor Bets, kog su potom ubili policajci.

Nekoliko sati nakon krvoprolića, objavljena su i imena ostalih devetoro usmrćenih. Nastarija žrtva imala je 57 godina, a najmlađa je 22-godišnja Megan Bets, koja je bila sestra momka koji je počinio pokolj, prenosi NBC njuz, pouivajući se na izvore iz policije.

Megan Betts Megan Bets bila je sestra ubice Konora Betsa, kog je policija likvidirala odmah nakon što je ubio devetoro ljudi; Foto: Facebook/Megan Betts

Ubijeni su Luis Oglezbi (27), Sajed Saleh (38), Derik Fjudž (57), Logan Tarner (30), Nikolas Kamer (25), Tomas Meknikols (25), Beatris Voren-Kurtis (36), Monika Brajkhaus (39), kao i pomenuta Megan Bets, za koju američki mediji tvrde da je sestra likvidiranog ubice.

Connor Betts Konor Betts ubio rođenu sestru; Foto: Facebook

Motiv ubistva za sada nije poznat.

Pucnjava u Dejtonu dogodila se samo nekoliko sati nakon masakra u tžnom centru u El Pasu u Teksasu, gde je ubijeno 20 ljudi, a 26 njih je povređeno. Ubica koji je imao crni kostim i masku, a zločin je počinio kalašnjikovim.

Iz bolnice su ranije saopštili da je primljeno između 16 i 24 osobe. Neki od njih su pušteni kući, dok su ostali zadržani na daljem lečenju. Mali broj povređenih nalazi se u kritičnom stanju.

ohajo, dejton, pucnjava Zločin u Ohaju; Tanjug/AP

Gradonačelnica Dejtona Nen Veli održala je konferenciju za medije povodom ovog događaja, gde je rekla da je ovo izuzetno težak dan za sve građane Dejtona. Potvrdila je da je ubica nosio crno odelo i masku i da ga je policija ubila prilkom brze intervencije kako bi sprečila eventualno još žrtava.

(Telegraf.rs/ NBC news)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA