≫ 

Milijarder pedofil se ubio u zatvorskoj ćeliji, uspeo tek iz drugog pokušaja

Džefri Epstajn je prethodno pokušao da se ubije i 25. jula, kada je pronađen u polusvesnom stanju i sa povredama na vratu

  • 17
Jeffrey Epstein Foto: Tanjug/AP

Milijarder Džefri Epstajn (66), optužen za seksualno zlostavljanje maloletnih osoba, ubio se u svojoj zatvorskoj ćeliji, što je potvrdilo više izvora. On je prebačen u bolnicu sa simptomima srčanog udara, piše CNN.

Kako navodi ovaj medij, samo dan pre samoubistva, stotine stranica sa suđenja su postale dostupne javnosti u kojima su novi detalji seksualnog zlostavljanja, a pominju se i njegovi saučesnici.

On je prethodno pokušao da se ubije i 25. jula u zatvorskoj ćeliji u Njujorku, kada je pronađen u polusvesnom stanju i sa povredama na vratu.

Džefri Epstajn Pokušao ubistvo i krajem jula, Foto: Profimedia/Zuma Press

Mediji tvrde da je to bio pokušaj samoubistva.

Da podsetimo, Epstajn je početkom jula uhapšen na aerodromu u Njujorku kad se vraćao iz Pariza. Sumnjiče ga da je maloletnim osobama u dobi od 14 godina plaćao za masažu, a potom ih seksualno iskorišćavao.

VODIO MREŽU KRIJUMČARA

Bogati Amerikanac, prijatelj mnogih američkih zvaničnika, pa tako i bivšeg predsednika SAD Bila Klintona, pojavio se početkom prošlog meseca na sudu u Njujorku po optužbama da je vodio "mrežu" preko koje je krijumčario maloletne devojčice. Izjasnio se da nije kriv.

Epstajn je već osuđivan zbog seksualnog zlostavljanja maloletnih osoba, a sa sudom je sklopio dogovor o priznanju krivice i umesto zaprećene doživotne kazne zatvora, kažnjen je sa 13 meseci zatvora, morao je da isplati novac svojim žrtvama i da uđe u registar seksualnih napasnika.

JUGOSLOVENSKA SEKSUALNA ROBINJA

Manekenka Nada Marćinkova, čija se porodica posle Plišane revolucije preselila iz Čehoslovačke u Jugoslaviju i koju su mnogi identifikovali kao saučesnicu u vrbovanju maloletnica za seks sa Epstajnom, i sama je bila žrtva serijskog pedofila, saznaje se iz zvaničnih dokumenata.

Izveštaji o istrazi policije u Palm Biču u Južnoj Floridi iz 2005, do kojih je došao Dejli mejl, otkrivaju da je Epstajn najmanje jednoj maloletnoj žrtvi rekao da je Nada Marćinkova njegova “jugoslovenska seksualna robinja”.

Epstajnu je pretilo do 45 godina robije.

(Telegraf.rs / Russia today)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    10. avgust 2019 | 15:58

    Likvidirao ga je Klinton da ga ne bi odao. Ovo je toliko providno ubistvo.

  • Sneza

    10. avgust 2019 | 15:35

    Hilari umesala prste, pitala Haradinaja za recept....

  • Branislav

    10. avgust 2019 | 16:09

    Nas narod kaze - mrtva usta ne govore...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA