Seljani protestovali zbog medveda i vukova: "Lovce su nekad nagrađivali kad ih ustrele, a danas ne"

Medveda i vukova je previše, žale se seljani

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Maki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ivan

    27. septembar 2019 | 10:41

    Postovanje,.. - Preskocicu sve Tehnicke,ne bitne i dr.podatke, sem onih koji se ticu Mene,moje zivotne zelje,i konacnih koraka koje trebam naciniti kako bih ostvario Pomenutu zelju. Naime,Slovenci imaju problema sa ,,Vukovima",potpuno razumljivo,nadam se da cu ovim Resiti i njihov problem i Sebi ostvariti Zelju, pritom molim Sve, Slovence, Srbijance,Hrvate,Bosnjake,a koji ce procitati ovu Por.(kao i Novinare),.. Zeleo bih da dobijem ,,Legalnim Kanalima",Mladog Vuka(stene,stence),a posedujem uslove za Cuvanje istog/ih,koje cu Predociti, ukoliko dodje do Ozbiljnih kontakta, Ozbiljnim Ljubidima. P.S.Ovu Svetu,Divlju Zivotinju,mogao sam i na Staroj i na Suvoj pl. da Potrazim tokom Ranog Proleca,medjutim nisam imao Podrsku,jer Vučica,ukoliko oseti,a osetiće,zna da Prati Čoveka kilometrima radi oduzetog Šteneta,i u Trenutku,(ne pažnje),skočiti Čoveku za Vrat, i .... Zasto imam Želju da Čuvam Vučka,molim Ljude da se ne opterećuju,nisam ni Lud,ni Blesav :-) potpuno sam Psiho-Fizički zdrava Osoba,Emocionalno Zrela,Duhovno Ispunjena,(uostalom,to ce Drzavni organi Razrešiti),kako bih na Obostranu radost/korist, dobio Dozvolu za Čuvanje Pomenute Zivotinje,.. Sa Poštovanjem svim eventualno uključenim Ljudima,kako Privatnim Licima,tako i Pravnim, Unapred Zahvalan ,,Ivke". P.S. Sva zvanična dokumenta,spremna i dostupna na Uvid Državnim Pravnim,Medicinskim,kao i Službama za zaštitu i očuvanje svih Ugroženih Životinjskih Vrsta.

  • Gladac i jadac

    11. avgust 2019 | 14:11

    Zar u toj eu nije sve pod konac uredjeno??

  • Brana

    11. avgust 2019 | 11:38

    Sta je Jsnezi?!Nestalo mladih vojnika pa bi ste opet da pucate u nesto mlado,lepo i nevino?!Smradovi i stipse kakvi su slovenci bi pobili sve divlje zivotinje samo da ne ostanu bez 50,100 evra stete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA