Pokojni milijarder pedofil u kući ima bizaran portret Bila Klintona u haljini i crvenim štiklama

Žena koja je medijima otkrila sliku rekla je da je bila šokirana kad je videla portret kroz otvorena vrata dok je prolazila kroz kuću sa svojim poslovnim partnerom

  • 11
Bil Klinton i Džefri Epstajn Foto: Tanjug/AP/Profimedia/Zuma press

U kući milijardera pedofila Džefrija Epstajna u Njujorku, koji je pronađen mrtav u subotu u zatvorskoj ćeliji, nalazi se bizaran portret bivšeg američkog predsednika Bila Klintona, na kojem je u plavoj haljini i crvenim cipelama na štiklu.

Ovaj čudan portret delo je australijsko-američke umetnice Petrine Rajan Klajd, a nosi naziv "Raščlanjeni Bil".

Pretpostavlja se da se stolica u kojoj Klinton na slici sedi nalazi u Ovalnom kabinetu u Beloj kući, jer se vidi deo grba predsednika i prepoznatljivog plavog tepiha.

Te fotografije možete da pogledate ovde.

Za sada nije poznato kada je Epstajn kupio ovaj portret i zbog čega.

Iako neki mediji spekulišu da je haljina referenca na Moniku Levinski, ona zapravo podseća na haljinu koju je Hilari Klinton nosila na prijemu u Centru Kenedi 2009. godine.

Žena koja je medijima otkrila sliku rekla je da je bila šokirana kad je videla portret kroz otvorena vrata dok je prolazila kroz kuću sa svojim poslovnim partnerom.

- To je apsolutno Bil Klinton. Bilo je šokantno, to je definitivno njegova slika. Bila je to veoma provokativna, seksualna slika. Nosio je visoke potpetice i plavu haljinu, a ruka mu je bila u čudnom položaju - rekao je anonimni svedok.

Da podsetimo, mediji su ranije pisali da se Epstajn družio sa Klintonom, koji je nekoliko puta navodno putovao i avionom nastradalog milijardera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    15. avgust 2019 | 19:09

    PRED SVETOM GOSPODA BOGATASI GLUME FAMILIJARNE LJUDE A KAD PADNE VECE U KLUBOVE IDU GDE SU HOMICI ,PEDOFILI I GDE SE UPRAZNJAVA GRUPNJAK !!!! A STO JE NAJGORE A U MODI JE UZIMAJU KRV OD MLADIH OSOBA ZA PODMLADJIVANJE!!! SODOMA I GOMORA!!! I SVE TO UZ SMRKANJE!!

  • 294

    15. avgust 2019 | 14:50

    To su te takozvane: AMERICKE VREDNOSTI

  • sombor boza

    15. avgust 2019 | 14:45

    Dva pedofila i zlikovca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA