• 3

Žena je pretukla dečaka i strpala ga u kavez za pse, a sada je uhapšena (VIDEO)

Dečak je navodno popio džin pre toga

  • 3

U Lagosu je uhapšena žena koja je snimljena kako tuče desetogodišnjeg dečaka, a zatim ga zatvara u kavez za pse, javlja CNN.

Ona je uhapšena na osnovu snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, saopštila je policija. Policija je analizirala snimak i zahvaljujući njemu pronašla 24-godišnju ženu koja je privedena u sredu.

- Na snimku je vidljivo kako žena tuče poluodevenog dečaka i zatim ga zavara u kavez u kom su bila dva psa. Ona je priznala da je ona na videu i da je on (dečak) njen rođak koji je došao da živi sa njom nakon što je izgubio svoje roditelje - rekao je portparol policije Lagosa Bala Elkana za CNN.

Incident se dogodio pre nešto manje od dve nedelje.

- Ona je izjavila da se naljutila nakon što je dečak popio džin i razbio retrovizor njenog automobila. Zatim ga je zaključala u pseću kućicu na nekoliko sati. Zbog toga ćemo nastojati na podignemo optužnicu za dečje zlostavljanje - rekao je Elkana.

VIDEO: Čovek prošetao dete kao psa, s ogrlicom oko vrata i na povocu

(Telegraf.rs/CNN)

Komentari

  • WILSON

    E to je zapadna DEMOKRATIJA!!! Tu Srbije hoće pošto poto!!!

  • Srboljub

    Monstrum, jadno dete. Ostalo bez roditelja. Svako ko raste bez roditelja trpi ovakve torture svuda po svetu. Jadna deca. Ovakve bi ja na kolac namazan sa mast pa neka razmišlja!

  • Zoa

    Ostala bi ti meni tu mesec dana !!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima