• 2

Pas uginuo 15 minuta nakon što je preminuo njegov gazda koji se borio sa kancerom

Stjuart je imao i operacije i hemoterapije, ali je rak zahvatio i njegove kosti. Nažalost, preminuo je u svojoj kući 11 avgusta

  • 2

Stjuart Hutkison (25) iz Škotske, osam godina borio se sa tumorom na mozgu i sve vreme uz njega je bio njegov pas - francuski buldog, Nero. Verni pas, uginuo je samo 15 minuta posle smrti svog mladog gazde, koji nije uspeo da se izbori sa opakom bolešču.

Stjuart je imao i operacije i hemoterapije, ali je rak zahvatio i njegove kosti. Nažalost, preminuo je u svojoj kući 11 avgusta.

- Stjuart je preminuo u 1:15 posle ponoći, a Nero samo 15 kasnije. Moj sin je imao tri psa, ali je Nero bio stalno sa njim - rekla je majka pokojnog mladića.

Ovaj momak u januaru ove godine oženio Danijelu, koja je bila potpuno slomljena jer je izgubila obojicu, ali je, prema rečima, Stjuartove majke, bila jaka.

- Dovezli smo Stjuarta pre četiri nedelje kući, jer je to bila njegova želja. Hteo je da umre u kući, jer se tu i rodio. Brinuli smo o njemu ovde, kod kuće. Znali smo da umire, ali iako to iščekujete, velika je trauma i šok kad to na kraju dođe - rekla je Stjuartova majka.

(Telegraf.rs/mirror.co.uk)

Komentari

  • ko zna zna

    Stuart Hutchinson = Stuart Hacinson. Stewart = Stjuart

  • Maks

    Kakva su to bića, veran prijatelj do smrti, hvala Bogu sto nam je podario jedno takvo bice da uvidimo koliko je lako biti zahvalan i srecan.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima