≫ 

Francuski hirurg seksualno zlostavljao više od 250 dece, detaljno opisao u dnevniku šta im je radio

Navodi se da je Francuz seksualno opštio i sa dečacima i devojčicama, a mnoga od dece bila su njegovi pacijenti

  • 1

Doktor Žol Le Skuarnek (66), specijalista za abominalnu hirurgiju koji je seksualno zlostavljao više od 250 dece, dok su neka od njih bila pod anestezijom, smatra se jednim od najvećih francuskih pedofila u istoriji.

Sumnja se da je hirurg iz pakla tri decenije seksualno uznemiravao dečake i devojčice i da je o svemu tome vodio evidenciju u svom dnevniku.

Le Skuarnek je osuđen 2005. godine zbog posedovanja fotografija seksualnog zlostavljanja dece, ali je ubrzo pušten na slobodu i sa zločinima je nastavio sve do 2017. kada je ponovo uhapšen.

Najnoviji detalji iz istrage potvrđuju da je silovao četvorogodišnju i šestogodišnju devojčicu, prenosi "Tajms".

Le Skuarnek, koji je radio u bolnici "Žonzak" u zapadnoj Francuskoj, negira da je silovao te dve devojčice, ali je priznao "devijantno ponašanje" sa njima, istakao je njegov advokat.

Tokom istrage, policija je izvršila pretres njegove kuće i pronašla dnevnik u kome su detaljno opisane seksualne aktivnosti. Otkriveno je da je seksualno opštio sa oko 250 dece koja su primljena u bolnice u kojima je radio.

Ovaj slučaj pedofilije mogao bi da bude "najveća pedofilska afera ikad otkrivena u ovoj zemlji", navodi francuski časopis "Ekspres".

Frančeska Sata, jedna od advokatica koja zastupa jednu od žrtava istakla je da je u dnevniku opisano toliko groznih stvari da čim otvorite dnevnik i počnete da čitate, poželite odmah da ga zatvorite.

Detektivi su počeli da kontaktiraju ljude koji su navedeni u dnevniku i mnogi od njih su bili šokirani, rekavši da nisu svesni da su nad njima izvršeni seksualoni činovi.

Le Skuarnek je priznao da je seksualno zlostavljao nekoliko dece u bolnicama, ali negira sva dela opisana u svom dnevniku za koja kaže da su "izmišljeni spisi".

Nakon hapšenja 2005. godine, određena mu je četvoromesečna uslovna kazna i dozvoljeno mu je da nastavi da radi kao hirurg, ali priptom nije izdato naređenje da bude podvrgnut bilo kakvom lečenju.

U jednom od slučajeva iz dnevnika koji je opisan, doktor tvrdi da je bio frustriran i deprimiran pošto roditelji maloletnice nisu dozvolili da dete bude sa njim.

Suđenje francuskom hirurgu pedofilu trebalo bi da bude održano krajem ove godine ili početkom 2020. godine.

VIDEO: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs/Dejli mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRC

    22. avgust 2019 | 18:07

    Elitni primerak ljigavaca koji nam na silu preko naših poltrona uvode njihovu demokratiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA