• 4

Albanac napao turiste, a nekoliko dana kasnije buldožer mu je sravnio restoran

Mihal Kokedima je turistima legao na auto u pokretu i rukom im razbio šoferšajbnu

  • 4

Nadležne službe srušile su restoran čije je vlasnik prošle nedelje napao turiste i telom pokušao da zaustavi njihov automobil, jer navodno nisu platili račun.

Prema drugoj teoriji, fizički napad Mihal Kokedima (51) se dogodio kada se petočlana porodica požalila na lošu hranu i uslugu u restoranu "Panorma" u mestu Himara na jugu Albanije.

Vlasti su buldožerom srušile restoran u Porto Palermu, popularnom letovalištu, javila je TV Klan.

Vlasnik restorana Mihalj Kokedima je uhapšen prošle nedelje pošto je napao trojicu španskih turista i dva Albanca, a vlasti su u istrazi utvrdile da restoran nije imao dozvolu za rad i da tri godine nije plaćan porez, piše RTS.

Na video-snimku napada se vidi da je Kokedima pokušao da zaustavi automobil u kojem su se nalazili turisti tako što je skočio na haubu, razbio šoferšajbnu i na vozilu ostao narednih pet kilometara.

Turisti su navodno bili nezadovoljni uslugom, dok u restoranu tvrde da gosti nisu platili račun.

El Pais je objavio da su žrtve incidenta bili španski biznismen Eugenio Galdon i njegova porodica. Albanski premijer Edi Rama se izvinio i osudio postupak vlasnika restorana.

VIDEO: Pomahnitali Albanac napao Špance: Skočio na haubu, golim rukama razbio šoferšajbnu

(Telegraf.rs/TV Klan)

Komentari

  • Sajla

    Znao sam da nisu platili račun. Nebi ih ovaj onako razjareno gonio. Nije trebali da mu sruše restoran. Što to nisu uradili ranije?

  • Vosa

    Tako ozbiljna drzava reaguje kad lokalni siledzija napada strance. Kod nas ‘navijaci’ ubili stranca i skoro cela Srbija ih brani, kriv je Francuz sto je dosao u Beograd!

  • EL...

    Wozač i suvizač su albanc , suvozač govori španski i prevodi . Albanci psuju majku i to više puta . Cirkus 🤪🍀

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima