• 11

Dečak (7) iz Srbije pušio pred roditeljima ispred nemačkog marketa, slučaj šokirao policajce

Otac i majka od 54, odnosno 34 godine bez problema su gledali kako dete (7) puši cigaretu. Kada je jedan od policajaca prišao, ponašali su se bahato

  • 11

Neobična situacija šokirala je polIcajce kada su u nemačkom gradiću Oberlausic ugledali sedmogodišnjeg dečaka iz Srbije kako na parkingu supermarketa puši cigaretu u prisustvu oba roditelja.

Prema navodima policije, dete je jedan dim puhnulo u lice svoje mlađe braće, da bi potom bacilo cigaretu kada je naišao policajac.

Tokom ispitivanja, roditelji od 54, odnosno 34 godine sa srpskim državljanstvom, zajedno sa pomenutim dečakom i ostalih četvoro dece, ponašali su se bahato i nesaradljivo.

Nakon informativne rasprave o prevenciji, porodica je puštena na slobodu, ali je federalna policija slučaj prijavila institucijama za zaštitu mladih.

O nesvakidašnjem incidentu obaveštena je i državna policija.

(Telegraf.rs/Alles-lausitz.de)

Komentari

  • Predator

    Pa šta ako je pišio cigarete nije počinio kazneno djelo.

  • Salamander

    Oberlausiz je pokrajina u istocnoj nemackoj a ne grad to je poktsjina u kojoj zive luzicki srbi bio sam tamo 1982 a sto se tice ovog srbina verovatno je rom u istocnu nemacku du uglavnom doselili romi,arapi,turci,nasi mislimani,siptari i vijetnamci koji su radili u zelezarama a kada su se spojile nemacke mnogi su proterani.

  • Pdjoni

    Kazu romi zivot je do 14-e ... posle zena ...deca...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima