Pucnjava u Švedskoj: Ubijena žena dok je u rukama držala dete

Još dve osobe, među kojima i dete, prevezene su u bolnicu, ali nisu ranjene

  • 6

Jedna žena ubijena je u pucnjavi u Malmeu, na jugu Švedske, objavio je portal Local.se.

Žena, u 30-im godinama, upucana je u naselju Ribersborg, gde se nalazi popularna plaža. 

Pucnjava se odigrala oko 10 sati, a žena je preminula tri sata kasnije.

Kako se navodi, još dve osobe, među kojima i dete, prevezene su u bolnicu, ali nisu ranjene.

Svedoci su za list "Kvelsposten" izjavili da je nekoliko maskiranih napadača ispalilo između osam i 10 metaka, kao i da je zvučalo da su korišćene dve različite vrste oružja.

Prema navodima jednog svedoka, žena je u rukama držala dete kada je pogodio metak.

Muškarac, koji je bio sa ženom, u šoku je uzvikivao da je "detetu potrebna majka".

- Ovo je jedan od najozbiljnijih krivičnih dela tako da smo angažovali sve resurse u istrazi - rekli su iz policije Malmea.

Policija tokom uviđaja koristi i pse tragače.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    26. avgust 2019 | 16:05

    Sta reci ? Svedska je zemlja koja je najvise primila muslimanske izbeglice iz Pakistana,Avganista,Maroka,Sitije i mnogih arapskih zemalja... Problem je sto Svedska nema sposobni policijski aparat,patroliraju samo autima a nema ih nigde gde bi morali da budu... Uz to nesposobna vlada Svedske ima uvlakacku politiku gde za EU novac prima te izbeglice koje su vecinom neproverene i medju njima ima sigurno dobar de ISIS terorista a sve to na kraju ispastaju obiicni narod Svedske.. Kad se doda da Svedska ima neuspesnu integracijsku politiku gde je ogroman broj nezaposlenih,nepriznaju diplome drugih drzava pa primoravaju narod ili da se skoluje godinama ili da radi u nekoj fabrici. Ako tome dodamo diskriminaciju na trzistu rada,stambenoj politici,integracionoj politici,diskriminaciju u oblasti obrazovanja dobijamo jedan veci broj nezadovoljnih i stranaca -novih Svedjana i Svedjana poreklom koji u biti nezele strance da vide a kamoli da se nastanjuju u Svedskoj. Svedska kupuje socijalni mir raznim ekonomskim dodacima kako bi narod cutao ali u principu na duze staze je Svedska jedna tempirani barut koji svakog trenutka moze eksplodirati.Otprilike slicno je u svim drzavama EU i severne Amerike samo sto oni svoje smece kriju. Ako se malo bolje pogleda desnicarska partija SVEDSKI DEMOKRATI koji su pre 10-tak godina imali marginalnu ulogu danas su druga partija u Svedskom parlamentu po snazi i velicini a koji zagovaraju jos vecu diskriminaciju i proterivanje stranaca tj novih Svedjana jer ima dobar deo stranaca koji decenijama radi i placa Svedskoj porez i time se Svedska gradi...

  • PRC

    26. avgust 2019 | 15:55

    Nije lepo druge bombardovati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA