Užas na Tenerifama: Dečak (15) nožem izbo roditelje, pa skočio u provaliju

Britanski bračni par oporavlja se u bolnici, dok je tinejdžer životno ugrožen

  • 0
Tenerife Tenerife; Foto: Profimedia

Dečak (15) iz Velike Britanije nožem je izbo roditelje na španskom ostrvu Tenerife, a nakon tog zločina skočio je u provaliju, pišu britanski mediji. Bračni par se oporavlja u bolnici, a tinejdžer je u kritičnom stanju.

Napad se dogodio u sredu uveče u gradu Kosta Adehe, na jugozapadu Tenerifa na Kanarskim ostrvima, pred očima šokiranih turista.

Njegovi otac i majka nalaze se u bolnici i trenutno su u stabilnom stanju, dok je dečak takođe spasen, ali je u životnoj opasnosti, saopšteno je iz bolnice u Plaja de Las Amerikasu.

Iako zvanično nije priveden, policijski službenici se nalaze u bolnici i nadgledaju stanje mladog Britanca.

Prema rečima policije, u Kosta Adeheu se nalazi nekoliko izuzetno strmih litica, a 15-godišnjak se bacio niz jednu od njih.

Pre nekoliko dana takođe se dogodila nesreća na Tenerifama, kada je Britanac Majkl Luis (23) preminuo dok je bio na odmoru sa prijateljima.

Prema tvrdnjama porodice, 23-godišnjak iz velškog Rila preminuo je usled prebijanja na ulici u Santa Kruzu, dok je išao po hranu.

(Telegraf.rs/Dailystar)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA