Policajci su pucali u glavu dečaku od samo 16 godina: Nikome nije žao, svi tvrde da je to pravda

Neverovatna sudbina mladog dečaka

  • 4
Juanito Pistolas Foto: Facebook

Huanitu Pistoli (16) plaćenom ubici meksičkih narko-klanova, razneta je glava u jezivoj pucnjavi koja se dogodila kada su mafijaši odlučili da nadnu policiju 27. avgusta. Pistola, poznatiji i kao komandant Litl, bio je u kombiju s članovima mafije kada im je prošle nedelje naređeno da naprave zasedu policiji u gradiću Nuevo Laredo u Meksiku.

Pistola i šestorica ljudi su oko podneva, naoružani puškama i obučeni u vojne uniforme, putovali kombijem s teksaškim registarskim tablicama i napali policiju u blizini aerodroma.

POČEO DA UBIJA ZA NOVAC OD SVOJE 13. GODINE

Izrešetani su mecima velikog kalibra, a na fotografijama se vidi da je Pistoli tom prilikom razneta glava. Još četvorica članova "Paklene trupe", krila zloglasnog kartela na severoistoku, ubijena su u sukobu s policijom.

Vozilo u kojem je Pistola poginuo korišćeno je u napadu na policiju nekoliko dana ranije u drugom delu grada. Video snimci na društvenim medijima i pesme narko repa upućuju hvalospeve na račun Pistole, za kog tvrde da je plaćeni ubica od njegove 13. godine.

PREDSTAVLJAJU STRAH I TREPET U GRADU OD 2004. GODINE

Pistola se kartelu pridružio kada je imao tek 13 godina, probijao se kroz narko hijerarhiju kako bi postao jedan od najpoznatijih narko plaćenih ubica. Na video snimku od pre nedelju dana prikazni su kamioni sa oznakama CDN-a kako ubrzavaju auto-putem dok se čuju pucnjevi.

CDN, ranije poznat kao Los Zetas, kontroliše grad od 2004. godine kada su ga preuzeli od kartela Sinaloa u krvavom ratu koji je odneo najmanje 2.000 života.

(Telegraf.rs/100 posto hr.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dk

    2. septembar 2019 | 17:15

    Ubica je ubica, nema veze koliko ima godina.

  • febo

    2. septembar 2019 | 14:33

    Trebali su da ga puste da on ubije njih,onda ne bi bilo tolko strasno

  • Sofronije

    2. septembar 2019 | 21:33

    Nije decak vec placeni ubica koji ima 16 god i VEC 3 godine staza kao placeni ubica...po mome jedino sto mi je zao je to da su tebali ranije jos da ga ubiju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA