U borbi za život nakon uragana koji je ubio 7 osoba, ova devojčica nije zaboravila na vernog druga

Uragan je stigao do SAD, a jake kiše i poplave već pogađaju Floridu

  • 0
Uragan Dorijan Foto: Tanjug/AP

Uragan Dorijan opustošio je Bahame i odneo najmanje sedam života. Međutim, strahuje se da je broj žrtava daleko veći jer spasioci još uvek nisu mogli da stignu do svih koji su ostali zatrpani ispod ruševina. Dok nemilosrdni uragan nastavlja put ka Floridi i Južnoj i Severnoj Karolini, fotografije sa Bahama pokazuju sav užas koji je ostao nakon Dorijana.

Na jednoj od njih vidi se devojčica koja pokušava da se izvuče iz poplave na Bahamima. U borbi za sopstveni život nije zaboravila vernog prijatelja - psa.

Dok joj je voda preko pojasa, ona snažno grli svog ljubimca i pokušava da ih oboje izvuče na sigurno.

Dorijan, koji je sada oluja kategorije dva, tokom vikenda je pustošio obalu Bahama s rekordnim naletima vetra od skoro 300 kilometara na čas.

Uragan Dorijan Foto: Tanjug/AP

Nakon razaranja na Bahamima, uragan Dorijan krenuo je ka Sjedinjenim Američkim Državama, a opasni vetrovi, jake kiše i poplave koje već pogađaju Floridu, proširiće se na Južnu i Severnu Karolinu.

Tropska oluja već je stigla do obale Floride, a iako više nema kategoriju pet, porasla je u obimu i olujni vetrovi zahvataju veću teritoriju.

Video: Dorijan stigao do SAD: Opasni vetrovi, jake kiše i poplave već pogađaju Floridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA