Muž i žena iz Berna namamili Srbina, pa ga mučili i ugušili - tvrde da im smešta srpska mafija

Prema pisanju medija, Srbin je bio umešan u trgovinu drogom sa optuženim i njegovom suprugom i navodno im je dugovao oko 40.000 švajcaraca

  • 1

Bračni par iz Berna i njihov saučesnik osumnjičeni su za dvostruko ubistvo, a jedna od žrtava je Srbin. Glavni osumnjičeni je navodno mučio dvojicu muškaraca, a onda ih je ugušio. Prema pisanju medija, osumnjičeni je na suđenju pokušao da sebe predstavi taocem srpske mafije.

Krajem aprila 2016. godine, 29-godišnji prevoznik iz Berna vezao je i mučio 36-godišnjeg vlasnika kamiona iz Bilaha i 25-godišnjeg srpskog "poslovnog partnera", sa kojim je dilovao drogu, da bi ih ubio početkom juna 2016. godine. U zločinima su ga podržali njegova supruga i 36-godišnji kolega iz kantona Zoloturn, koji takođe radi kao vozač kamiona.

Prema pisanju medija, Srbin je bio umešan u trgovinu drogom sa optuženim i njegovom suprugom i navodno im je dugovao oko 40.000 švajcaraca.

Kako bi naplatili dug, muškarac iz Zoloturna namamio je Srbina u kuću 27. aprila 2016. godine, gde ga je vezao lisicama.

Osumnjičeni je tada prebio bespomoćnog Srbina, slomio mu nos i vilicu, dok mu je preko usta zalepio traku. Srbin se na kraju ugušio u sopstvenoj krvi. Njegovo telo sahranio je u dvorištu, a navodno je pokušao i da proda žrtvin bmw za 12.000 švajcaraca.

Mediji prenose da se "srpska mafija" nalazi iza drugog ubistva koje je osumnjičeni iz Berna počinio u noći između 2. i 3. juna 2016. a glavni osumnjičeni je na suđenju pokušao sebe da predstavi "taocem mafije".

U sudu se sastavlja saslušanje, a sledeća će biti ispitana njegova supruga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bern

    10. septembar 2019 | 16:23

    Sve će to biti dobro ispitano i nema bojazni da će neko nevin otići u zatvor,to se sve veoma ozbiljno i precizno radi ali kazne nisu tako visoke kako bi Srbi želeli,okolnosti o tome odlučuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA