• 25

Profesorka osuđena na 30 godina robije zbog seksa sa učenicima puštena iz zatvora posle 4 godine

Atraktivna plavuša je osuđena na 30 godina robije zbog seksa sa svoja tri učenika, kada su dečaci imali 16, odnosno 17 godina

  • 25

Bivša nastavnica engleskog jezika u srednjoj školi u Juti oslobođena je iz zatvora pošto je u njemu provela poslednje četiri godine jer je seksualno iskorišćavala trojicu učenika. Četrdesetogodišnja Brajana Altis je izašla iz zatvora, ali je ušla u onlajn registar seksualnih prestupnika. 

Ranije ove godine Brajana Altis je komisiji za uslovnu slobodu rekla da sada ima potrebno samopouzdanje da nikada više ne ponovi iste greške. Ona je u zatvoru prošla kroz sve neophodne programe.

Atraktivna plavuša je u januaru 2015. godine osuđena na 30 godina robije zbog seksa sa svoja tri učenika, kada su dečaci imali 16, odnosno 17 godina. Profesorka ne samo da je tvrdila da nije kriva nego i da je je učenik zaveo. Ona je na sudu izjavila da je đak nju proganjao dok ona nije pristala na seks. Ipak, sud ju je proglasio krivom.

Brajana Altis

Profesorka tvrdila da je jedan od učenika nju zaveo, Foto: AP/Tanjug

Brajana je optužena za trostruko silovanje i prisilnu sodomiju. Njeni advokati tvrdili su da je dečak (16) taj koji je do tančina isplanirao kako da je zavede i odvede u krevet, kao i da je seks bio s pristankom. Međutim, u ovoj američkoj državi seks sa mlađima od 18 godina krivično je delo.

Učenik je policiji ispričao da je s nastavnicom imao odnos tri puta kao i da je bežao sa časova da bi bio s njom.

Da bi dokazao verodostojnost svoje priče, policiji je do tančina opisao sve njene tetovaže, ali i unutrašnjost kuće u koju je dolazio posle prvog seks susreta koji se dogodio na parkingu iza crkve.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: ksl.com)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    Momci sa 16 i 17 godina su vec potpuno razvijeni muskarci, u cemu je onda problem

  • trtoje

    daj te je kod mene,da odsluzi kaznu.

  • salko

    Nije lijepo bjezat sa casova...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima