• 3

Kameron priznao da je nekad uzimao drogu, Tviter "poludeo": "Šta si pušio kad si zakazao referendum"

Kameron je u deliću memoara, koji su objavljeni u "Tajmsu", otkrio da je na kraju uhvaćen i da je najgori momenat u njegovom životu bio odlazak u kancelariju direktora

  • 3

Bivši britanski premijer Dejvid Kameron priznao je da je nekad bio "van sebe" uzimajući dtogu dok je studirao na prestižnom Iton koledžu. Njegovo priznanje bilo je dovoljno da korisnici društvenih mreža u tome nađu razlog za referendum koji je 2016. godine održan u Britaniji na kom se glasalo o izlasku te zemlje iz Evropske unije.

Kameron je svoju prošlost sa drogom obelodanio na "najslađi" način: tako što je u memoarima koji će uskoro da budu objavljeni naveo da su on i njegova dvojica prijatelja unajmljivala brodić koji ih je vozio do malog ostrva na reci Temzi, gde bi onda "zarolali" i "oveli letnje popodne van svojih glava".

Kameron je u deliću memoara, koji su objavljeni u "Tajmsu", otkrio da je na kraju uhvaćen i da je najgori momenat u njegovom životu bio odlazak u kancelariju direktora.

Uprkos tome što su sedmorica mladića izbačena sa školovanja, mladog Kamerona su samo kaznili oduzevši mu neke privilegije.

Nije prošlo mnogo vremena od objavljivanja a Tviter je žestoko reagovao, a Bregzit je komentatorima poslužio kao posledica Kameronovog konzumiranja narkotika.

- Dejvid Kameron kaže da je bio van sebe od droge dok je bio na Itonu. Šta je pušio kada je posmilio da je ideja o referendumu o Bregzitu dobra? - napisao je jedan tviteraš.

Drugi su našli za shodno da komentarišu i "licemernu" Kameronovu politiku koja se strogo protivila koršićenju narkotika.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    Nije on kriv nego direktor koji ga nije izbacio sa koledža.

  • KK

    A, kako si g-dine mogao da budes na tako visokom polozaju , a da si ZAVISNIK ??To govori o drzavi koju predstavljas u svetu!!!

  • Brk

    A koji britanac nije drogiran!?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima