≫ 

Stefan je satima mučio devojku, davio je omčom: Visila je obešena 3 minuta, a ovo je njegova kazna

Devojka kaže da je u početku bio romantičan i da nikada nije verovala da će postati nasilan

  • 2
Stefan Carr mučenje omča mladić Printskrin: Youtube/US News

U maju ove godine Stefan Kar (28) iz Velike Britanije napao je svoju devojku Betani Marčant (24) i mučio je satima, pri čemu joj je čak stavio omču na vrat i gušio je, piše Skaj njuz. Nasilje je snimila nadzorna kamera i na snimcima se vidi kako Kar za nju priprema omču.

Sud je osudio u ponedeljak Stefana Kara na 11 godina i tri meseca zatvora zbog povreda koje je naneo Betani i drugoj bivšoj devojci.

"Rekao mi je da je istrenirani ubica"

- Kada mi je stavio omču oko vrata, bila sam sigurna da ću umreti - ispričala je Marčant, učiteljica plesa, za Skaj njuz.

- Nakon što me je više puta gušio, pobegla sam u kupatilo. Ali, čim sam izašla, on me čekao. Stavio mi je omču oko vrata i rekao da je on istrenirani ubica, da se ne želi tako ponašati, ali da sam ga ja na to prisilila. Zatim me podigao u vazduh i pustio da visim obešena nekih tri minuta - kazala je.

- U tom sam trenutku pomislila kako me moj dvogodišnji sin više nikada neće videti. Čak sam poželela da što pre umrem jer je bol bila prejaka - dodala je, piše Index.hr.

Na početku bio jako romantičan

Marčant je napomenula kako nije mogla verovati da se Kar može tako ponašati. Upoznala ga je u kafiću prošle godine, ali su se počeli intenzivnije družiti tek posle nekoliko meseci. Rekla je kako je bio jako šarmantan, kako joj je stalno kupovao cveće i kako nikada nije na nju vikao ili bio nasilan.

- U noći napada, dok smo bili u njegovom domu, priznao mi je da je našao drugu devojku i da je ona mnogo bolja od mene. Počeli smo se svađati. Ja sam htela otići iz kuće, ali me on nije pustio - rekla je ona.

Kar je tada postao jako nasilan i mučio Betani satima. Na kraju ju je ugurao u svoj kombi. Na svu sreću, to su videli susedi koje su već alarmirali povici koji su dolazili iz njegove kuće, i pozvali su policiju. Čim je videla policijske službenike, Marčant je pobegla iz kombija i potrčala prema njima.

Kar je u svojoj kući imao više nadzornih kamera koje su snimile napad, uključujući i trenutak kada je pripremao omču.

Video: Grupa momaka muči mačku UZNEMIRUJUĆI VIDEO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    27. septembar 2019 | 09:05

    Zabole me za Eng da li 9ni prenose nase!!!

  • Gavra

    27. septembar 2019 | 15:32

    Pa ti citaj samo tekstove o nasim kriminalcima. Ne moras o As Kaponeu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA