• 5

U ovom trenutku policajac je pucao u grudi demonstranta tokom haosa u Hongkongu. Metak je bio pravi?

On je prevezen u bolnicu i nalazi se u teškom stanju

  • 5

Na ulicama Hongkonga došlo je do novih, nasilnih protesta između demonstranata i policije, a kamere su snimile trenutak u kojem je policajac upucao jednog muškarca, navodno pravim metkom.

Mediji su ranije preneli da demonstranti bacaju Molotovljeve koktele na policiju, koja je odgovorila suzavcem, gumenim mecima i vodenim topom.

Međutim, pojavila se vest da je jedan muškarac u tom sukobu upucan pravim metkom, a taj trenutak snimljen je kamerom.

Na njemu se vidi policajac sa gas maskom kako okreće pištolj ka muškarcu i puca mu u grudi iz neposredne blizine u kvartu Tsuen Van.

Jako je krvario i vikao: "Bole me grudi!". On je prevezen u bolnicu Princeza Margaret, prenelo je nekoliko stranih medija.

Međutim, CNN prenosi kako su iz bolnice potvrdili da je jedan muškarac u teškom stanju kod njih, ali nisu hteli da kažu o kakvim je povredama reč.

Prema rečima portparola bolnice, ukupno 15 ljudi je dovezeno kod njih. Dvoje je pušteno, dok su ostali povređeni u stabilnom stanju.

Da je muškarac upucan u grudi za CNN je potvrdio izvor iz policije, ali njegov identitet nije poznat.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • igor

    sad je to ubistvo , a recimo kod vaših nalogodavaca iz amerike , brate mili crnce ubijaju samo ako ruku podignu, šta tamo nije ubistvo a ovde jeste , šta je trebao da radi da dozvoli ovom malom da ga zvekne štanglom , ma pucaj po nogama pa neka se zalece opet ako želi !!!!

  • Brcko

    Neka sada i drugi krenu na policiju.

  • Aca

    Bravo braco kinezi mlatite bagru izdajnicku misle da nisu engleski vojnici ako su kao narod pa ne napadaju kolonijalisti vise vojskom to ne smeju znaju da ce ih zgaziti Kinezi i Rusi vec ima ubace svoje izdajnike domace i onda tako ratuju e pa nije Kina Srbija ona ima sngu da pomlati toliko izdajnika zivela Kina!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima