Još jedna smrt zbog telefona: Gejmer zaspao dok je igrao igrice, pa ga udarila struja

Telo je pronašla njegova tetka ujutru kada je došla da počisti kuću

  • 1

Mladi gejmer izgubio je život pošto ga je udarila struja na spavanju. Zaspao je igrajući igrice na mobilnom telefonu dok su bili na punjaču i uključeni u struju.

Sasrea Mo-in (25) igrao je igre na nekoliko različitih uređaja u svom domu na Tajlandu. Telo je pronašla njegova tetka ujutru kada je došla da počisti kuću.

Ona je navela da je telo mladića bilo ljubičaste boje i da se njegova leva ruka nalazila odmah do utikača i da je imala opekotine.

Odmah je isključila struju i pozvala policiju. Pogledajte ovde fotografije mladića koje su nastale kad ga je tetka pronašla mrtvog u sobi 

- Moj nećak je uvek provodio mnogo vremena u svom kreveru koristeći telefone sa punjačem u blizini. Toliko puta sam ga videla da zaspi dok su njegovi telefoni još bili uključeni - rekla je ona.

Policija je mogla da konstatuje samo smrt.

Smrt mladića dogodila se iste nedelje kada je umrla i 14-godišnja devojčica iz Kazahstana koja je život izgubila takođe u snu jer je baterija od njenog telefona eksplodirala ispod jastuka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RCINUS

    3. oktobar 2019 | 06:40

    Kako može da ga ubije telefon kada je mali napon iz ispravljača... ... Ili je u pitanju ispravljač je prestao da prebacuje niži napon pa je se zapalio telefon... Onda nije u pitanju telefon nego falš ispravljač

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA