• 6

Ovo je mladić koji je istrgao dečaka (6) iz ruku majke i gurnuo sa terase, sa visine od 60 metara

Dečak je bio u kritičnom stanju, jer je zadobio prelome kičme, nogu i ruku i imao krvarenje u mozgu

  • 6

Tinejdžer koji je gurnuo šestogodišnjeg dečaka sa terase muzeja Tejt modern, sa visine od 60 metara, zove se Džonti Brejveri, objavljeno je danas, nakon što je postao punoletan.

On je istrgnuo dečaka majci iz ruku i bacio ga s desetog sprata pred očima zaprepašćenih ljudi. Mali Francuz, koji je s porodicom bio u turističkoj poseti Londonu, pao je na krov pet spratova niže.

Dečak je bio u kritičnom stanju, jer je zadobio prelome kičme, nogu i ruku i imao krvarenje u mozgu.

- Naš sinčić ne može da govori, jede, niti da se pomeri, ali se trudi da pomeri jezik, desnu ruku i šaku. Veoma je hrabar. Stalno se smeje i reaguje na naše šale - saopštili su ove nedelje roditelji, koji brinu o njemu u bolnici u Londonu.

Brejveri, iz Ilinga, u zapadnom Londonu, nije poznavao porodicu. Očevici su izjavili da su pre napada primetili njegovo sumnjivo ponašanje: sve vreme je držao ruke na leđima i stajao leđima okrenut ka zidu.

Tinejdžer je optužen je za pokušaj ubistva i u februaru treba da odgovara pred Krivičnim sudom Engleske i Velsa u Londonu.

Na stranici za prikupljanje pomoći GoFundMe za porodicu dečaka sakupljeno je više od 80.000 funti.

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

  • milos

    Zlotvor!

  • PRC

    Gospodo roditelji i balkanska deca su veoma hrabra i bore se protiv raznoraznih tumora koji su nastali od bombi sa uranijumom i plutonijumom a bacali su ih vaši piloti.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima