Ovo je mladić koji je istrgao dečaka (6) iz ruku majke i gurnuo sa terase, sa visine od 60 metara

Dečak je bio u kritičnom stanju, jer je zadobio prelome kičme, nogu i ruku i imao krvarenje u mozgu

  • 6
Jonty Bravery Foto: Privatna arhiva

Tinejdžer koji je gurnuo šestogodišnjeg dečaka sa terase muzeja Tejt modern, sa visine od 60 metara, zove se Džonti Brejveri, objavljeno je danas, nakon što je postao punoletan.

On je istrgnuo dečaka majci iz ruku i bacio ga s desetog sprata pred očima zaprepašćenih ljudi. Mali Francuz, koji je s porodicom bio u turističkoj poseti Londonu, pao je na krov pet spratova niže.

Dečak je bio u kritičnom stanju, jer je zadobio prelome kičme, nogu i ruku i imao krvarenje u mozgu.

- Naš sinčić ne može da govori, jede, niti da se pomeri, ali se trudi da pomeri jezik, desnu ruku i šaku. Veoma je hrabar. Stalno se smeje i reaguje na naše šale - saopštili su ove nedelje roditelji, koji brinu o njemu u bolnici u Londonu.

Brejveri, iz Ilinga, u zapadnom Londonu, nije poznavao porodicu. Očevici su izjavili da su pre napada primetili njegovo sumnjivo ponašanje: sve vreme je držao ruke na leđima i stajao leđima okrenut ka zidu.

Tinejdžer je optužen je za pokušaj ubistva i u februaru treba da odgovara pred Krivičnim sudom Engleske i Velsa u Londonu.

Na stranici za prikupljanje pomoći GoFundMe za porodicu dečaka sakupljeno je više od 80.000 funti.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRC

    2. oktobar 2019 | 16:06

    Gospodo roditelji i balkanska deca su veoma hrabra i bore se protiv raznoraznih tumora koji su nastali od bombi sa uranijumom i plutonijumom a bacali su ih vaši piloti.

  • milos

    2. oktobar 2019 | 18:04

    Zlotvor!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA