• 14

Tanja koju je brutalno pretukao Turčin, u strahu za porodicu: Bivši dečko došao u Srbiju i verio se

Tanja Đukić u strahu za porodicu od dečka nasilnika, dok on tvrdi da se verio u Novom Sadu

  • 14

Manekenka Tanja Dukić (24), koju je u junu ove godine zverski pretukao bivši dečko, Turčin Čagri Tortop, ponovo je u strahu. Taman što je pobedila traume koje je na nju ostavila ta noć i nastavila sa svojom karijerom, njen bivši Čagri se odlučio da dođe u Srbiju, odakle objavljuje fotografije.

- Došao je u Srbiju, objavljuje fotografije i dokazuje da mu niko ne može ništa. U našu zemlju dolazio je samo nekoliko puta sa mnom, ništa ga drugo nije vezivalo za Srbiju. U strahu sam za svoju porodicu. On zna gde žive, a pretio je i njima. U šoku sam, on je psihopata i samo on zna šta je u njegovoj bolesnoj glavi rekla je Tanja, koja se nada da je ovakav njegov potez samo provokacija - rekla je Tanja.

Tanja Đukić

Tanja sa modricama Foto: Privatna arhiva

Međutim, ona kaže da je za svaki slučaj upozorila svoju porodicu, posebno sestru, o svemu što se događa.

- Preko prijatelja mi je poslao poruku da ću zažaliti sto pravim šou u njegovoj državi. A ja mu ništa ne prkosim, živim normalno, radim, ne provociram ga. Ja sam u Turskoj sedam godina, a njega sam upoznala pre tri, tako da moj boravak ovde nema veze sa njim. Javila sam sestri da ne ide u školu i da ne izlazi, ne daj Bože preko nje da mi se osveti. Možda planira nekog i meni da pošalje dok je on u Srbiji, pa da izgleda da nema veze sa tim - kazala je Tanja.

Tanja Đukić

Bivši dečko Turčin je pretukao Foto: Privatna arhiva

- Čovek je ozbiljno bolestan i veoma inteligentan, tako da se plašim šta je sve smislio - kaže manekenka.

S druge strane, uvidom u njegov Instagram, objavio je da je u Srbiji, gde je navodno verio devojku iz Novog Sada, čiju je ruku s prstenom uslikao, uz komentar "Yes, Love you" (Da, Volim te).

Tanja Dukic

Fotografija koju je Turčin objavio iz Novog Sada Foto: Instagram

(Telegraf.rs/Kurir.rs)

Komentari

  • Тодорић

    Која се то усудила да се вери са мучитељем,има ли мозга? Мада,мислим да је то лажна веридба.

  • JA

    Ovaj samo srpkinje lovi.

  • Dixi

    Ocekivani ovakvi osudjujuci komentari od strane naseg naroda.Ni prvi ni poslednji put da ovako docwkuju na noz.Strasno.Niko da napise kako pomoci devojci i porodici i zastititi ih od psihopate .Sigurno nije dosao na godisnji odmor u Srbiju nego da bi se osvetio.!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima