• 11

Jezivo pismo oca monstruma koji je ubio trudnu suprugu i dvoje dece: Ćerke sam morao da gušim dvaput

Kris Vats služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva supruge, dve ćerke i nerođenog deteta

  • 11

Otac monstrum iz Kolorada, koji služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva trudne supruge i dve ćerke, u novom uznemirujućem pismu otrkio je kako je devojčice "ubio dvaput".

Kris Vats (34) do detalja je opisao kako je pokušao da uguši svoje dve ćerke Belu (4) i Selest (3), pre nego što je zadavio trudnu suprugu Šanan u njihovom domu u Koloradu.

Međutim, nakon pokušaja ubistva, devojčice su se probudile, u modricama i istraumirane. O ovome Kris nije govorio policiji, ali je napisao u pismu koje je poslao Šerilin Kendl, sa kojom je počeo da se dopisuje otkad je u zatvoru.

- Jutro, 13. avgusta. Prvo sam otišao u sobe devojčica, pre nego što smo se Šanan i ja posvađali. Prvo sam otišao u Belinu pa u Selestinu sobu, i uzeo sam njihov jastuk sa kreveta (da ih ubijem). Zato je uzrok smrti bio gušenje. Nakon toga sam se vratio u krevet i počeo da se svađam sa Šanan. Nakon što se Šanan onesvestila, Bela i Selest su se ponovo probudile. Nisam sigurna kako se to desilo, ali bile su budne. Beline oči bile su modre, a obe devojčice su izgledale kao da su prošle kroz traumu - napisao je on.

U pismu je priznao da je ubistva planirao već neko vreme.

- 12. avgusta, kada sam stavio devojčice u krevet, znao sam da je to poslednji put. Dan ranije znao sam šta će se dogoditi i ništa nisam uradio da to zaustavim - priznao je on.

Takođe je priznao da je ženi dao snažan lek protiv bolova u nadi da će izazvati pobačaj, verujući da će tada moći biti sa svojom ljubavnicom Nikol.

- Mislio sam da bi bilo lakše biti s Nikol ako Šanan nije trudna - napisao je.

Prisetio se i trenutka kada su njegove ćerke, nakon prvog pokušaja ubistva, ušle u njihovu sobi i videle ga kako njihovu majku zamotava u posteljinu. Pitale su ga šta nije u redu sa njihovom mamom, a on im je odgovorio kako se ne oseća dobro.

Devojke su samo trčale po kući i gledale me s uplašenim pogledima na licima. Bela je počela da plače, a Selest da jauče. Kakva je to bila noćna mora - napisao je on.

Rekao je kako ga je preplavio osećaj besa što su još uvek žive.

Potom se odvezao sa telom supruge, umotanog u vreće za smeće, i sa ćerkama u kolima do udaljenog naftnog polja u vlasništvu njegovog tadašnjeg poslodavca.

Chris Watts

Foto: Tanjug/AP

Vozio se skoro sat vremena do mesta gde je ponovo ubio svoje ćerke.

- Bacio sam Šanan na zemlju, a onda sam se vratio do vozila i ćebe koje je držala Selest, stavio sam joj preko glave i ugušio je - napisao je.

Zatim je opisao kako je ubio Belu, koja je gledala kako ubija njenu mlađu sestru i baca je u rupu.

Chris Watts

Foto: AP/Tajug

- Od sve tri, Bela je jedina koja se borila. Do kraja života čuću njen mekani glas kako govori: "Tata, ne!" Znala je šta joj radim. Možda nije razumela smrt, ali je znala da je ubijam - napisao je Vats.

Pismo će biti deo knjige "Pisma od Kristofera", koja će biti objavljena 7. oktobra.

Kris Vats služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva supruge, dve ćerke i nerođenog deteta.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • RCINUS

    Spreda ima reklo bi se prosečne crte lica... Iz profila donja vilica mu je izbačena što čini jedan nesklad pomalo iritira .. Po liku asocira da je pre ubistva pokazivao emotivnu bezosećajnost, bezlsočnost i manijalnu smirenost hladnoću što je njegovu ženu možda facioniralo da sa takvim čovekom živi radja decu

  • RCINUS

    Služi doživotnu kao zamorče za ispitivanje,,, kada bude crko taj monstrum biće zamrznut i iseći u tanke šnite kao parizer za daljno ispitivanje

  • Марко

    Да сам нека власт сваки дан би ти био пакао! Молио би сваког дана да те убију, а потрудио бих се да живиш јако, јако дуго...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima