Čudna sudbina najlepših žena na svetu: Misice povezane sa zločinima, ubistvima i tragedijama

Bile su među najlepšima na svetu, a onda je izreka "lepota je mač sa dve oštrice" postala stvarnost

  • 5
Sudbina Misica Foto: Tanjug/AP, Instagram

Izazovne i atraktivne devojke su često povezane sa žestokim momcima iz podzemlja. To se možda može objasniti "potrebom za lagodnim životom", a ponekad samo "nesrećnim sticajem okolnosti". Da život iz snova i sa naslovnih strana može da promeni pravac u negativnom smeru pokazuju sledeći slučajevi u koje su na različite načine umešane najlepše devojke sveta. Mnoge misice su bile žrtve tragedija, a neke su čak bile glavni krivci u zločinima.

Mis Perua u centru skandala sa srpskim trgovcem kokaina 

Mis Perua, Kamili Kanikobi, našla se u centru skandala zbog ljubavne veze sa kriminalcem i nekadašnjim bokserom poreklom sa Kosova, Davidom Cufajem, koji je u toj zemlji uhapšen sa dve tone kokaina.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Camila Canicoba Llaro (@camilacanicoba) on

On je uhapšen zbog pokušaja šverca čak dve tone kokaina iz Perua u Evropu (Belgiju) vrednog vrtoglavih 174 miliona dolara, a istražitelji su ga smatrali glavnim organizatorom i istaknutim članom kriminalne grupe. Ipak, samo nekoliko dana kasnije je pušten iz pritvora da se brani sa slobode. Ispostaviće se kasnije da je taj potez bio pogrešan, jer je Cufaj ubrzo nestao bez traga.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Camila Canicoba Llaro (@camilacanicoba) on

Uprkos mnogobrojnim pokušajima da opovrgne vezu sa kriminalcem, peruanske medije preplavile su njihove zajedničke fotografije na kojima su bliski, a koje govore u prilog tome da veza između njih, ipak, postoji.

David Cubaj i Kamila Kanikoba Foto: Facebook

Španska misica žrtva bombe u Beogradu 

Povezanost lepotica i srpskih kriminalaca sve je češći slučaj, a neke od njih su umalo nastradale zbog opasnih ljubavi.

Jedna lepotica umalo je platila glavom vezu sa višestruko osuđivanim Srbinom Strahinjom Stojanovićem (28). Španska misica Olat Bilbao Gonzales (20) je samo dan nakon što je stigla u naš glavni grad umalo postala žrtva rata kriminalnih grupa.

Olatz Bilbao Foto: Instagram/queenolatz

Bomba postavljena na automobil njenog dečka Strahinje Stojanovića odjeknula je u trenutku kada se u "audiju" na mestu suvozača misica našla sama, a Stojanović je sigurnu smrt izbegao jer je vratio do stana po mobilni telefon.

Olat Bilbao Gonzales Foto: Instagram

Hitna pomoć ju je zatekla sa otvorenim prelomom potkolenice nekoliko metara od automobila, a kasnije se ispostavilo da se devojka iz automobila u plamenu izvukla sama. Nakon nekoliko operacija misica se oporavila, a njen dečko Strahinja Stojanović nestao je bez traga.

Nekoliko meseci kasnije, misica je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju ispod koje je napisala "Gospodin i gospođa Stojanović", na osnovu čega su mnogi zaključili da su njih dvoje uplovili u bračne vode i da se Stojanović sve vreme nalazi u Španiji.

Strahinja Stojanović, olatz bilbao gonzales Foto: Prinstcreen/Instagram

Ova vest ne bi bila toliko šokantna da Stojanovića ne traži srpska policija zbog moguće umeštanosti u likvidaciju poznatog beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, koji je bio blizak Luki Bojoviću.

Ubistvo Mis Honudrasa 2014.

Mis Hondurasa ubio je dečko njene sestre i zakopao nekoliko dana pre nego što je trebalo da ode na svetski izbor. Vest o smrti 19-godišnje Mis Hondurasa Marije Hose Alvarado pre 5 godina šokirala je svet. Samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da otputuje na svetski izbor u Londonu nestala je nakon proslave rođendana.

Marija Hose Alvarado Foto: AP/Tanjug

Marija se nije pojavila na probi haljine koju je trebalo da nosi na svetskom izboru za Mis, da bi vlasti nedugo potom izdale saopštenje u kojem stoji da su Marija i njena sestra Sofija Trinidad pronađene mrtve.

Policija je uhapsila sestrinog dečka Antonija Ruiza, koji ih je i odveo do tela ubijenih devojaka pokraj reke Aguaguae u selu Kablotale. Aris Maldonado, saučesnik u ubistvu, priznao je da su zakopali tela pored reke jer su smatrali da će se tako brže raspasti. Motiv ubistva navodno je ljubomora. Ruiz je prvo upucao devojku jer je plesala s drugim muškarcem, a onda i Mis Hondurasa koja je pokušala da zaštiti sestru. U trenutku dok je Sofija ležala ranjena na podu, Marija se bacila na nju, a Ruiz je potom ispalio hitac iz pištolja i u nju.

Ubistvo Mis Venecuele nakon saobraćajne nesreće i pljačke

Mis Venecuele - Monika Sper Moc Foto: AP/Tanjug

Mis Venezuele 2004. godine, manekenka i glumica u usponu, Monika Spear (29) i njen suprug Tomas Henri Bear (39) ubijeni su tokom pljačke pred očima njihove petogodišnje ćerke Maje koja je ranjena u nogu.

Par je imao saobraćajnu nesreću na autoputu u njenoj rodnoj Venecueli gde su bili na odmoru i čekali su šlep službu. Prišli su im naoružani muškarci i pokušali da ih opljačkaju. Monika i njen suprug su pokušali da pobegnu, ali pljačkaši su ih upucali, a njihovu ćerku ranili hicem u nogu.

Mis Venecuele, Monika Spear Foto: Prinstcreen / Instagram

Zbog ubistva u zatvoru su završila tri muškarca. Godinu dana posle izbora za Mis Venezuele takmičila se i na izboru za Mis Universe na Tajlandu. Glumila je u sapunicama, a radila je i kao voditeljka.

Bivša Mis Bikini optužena za ubistvo kod Sidneja 

Raquel Hutchison Foto: Prinstcreen / Google

Rakel Hačison (40) i njen bivši ljubavnik Pol Vilkinson (39) optuženi su da su izvršili ubistvo u predgrađu Sidneja.

Svemu je svedočio sada desetogodišnji dečak, koji je rekao da je Rakel gurnula muškarca niz stepenice i isprskala mu lice sredstvom za uklanjanje buđi, samo dan pre nego što ga je ubila.

Krvavo telo pronađeno je pored puta u Novom Južnom Velsu, oko 100 kilometara južno od Sidneja, u oktobru 2014. godine. U blizini je pronađen i preko osam metara dug kabl, kojim se veruje da je ubistvo izvršeno.

Raquel Hutchison, Rakel Hačison Foto: Prinstcreen/Google

Prema rezultatima autopsije, muškarac je preminuo od “višestrukih i kompleksnih napada tokom dužeg vremena”. Ipak, par se izjasnio da nisu krivi.

Branilac Hačinsonove rekla je da je njena klijentkinja bila ubeđena da je taj muškarac “opasan” jer je mislila da sarađuje sa duhovima i da je “egzorcista, demonolog i lovac na duhove”. Navodno je želela da zaštiti njegovo dvoje dece, za koje je verovala da su zlostavljana.

Kako se navodi, muškarac je navodno izvodio lov na duhove u psihijatrijskim bolnicama, zatvorima, dok je u kući držao svetu vodicu. Rakel je psihijatru navodno rekla da “nije nameravala da ga ubije”.

Pogledajte kako Rakel sada izgleda.

Rakel Hačison Foto: Prinstcreen / Google

Najnoviji skandal trese region

U najnoviji skandal umešana je Sunita Hindić Bošnjaković (21), Miss Hercegovačko-neretvanskog kantona osumnjičena je za ubistvo Nina Ivankovića (55), vlasnika motela "Villa Ivanković" u mestu Buna kraj Mostara.

Sunita Hindić Bošnjaković Foto: Facebook

Nino Ivanković je ubijen u petak ujutro hicima iz vatrenog oružja u svom motelu, a kako se nezvanično saznaje, ubijen je s leđa. Pored njega policija je pronašla pištolj. Na mestu zločina uhapsili su muškarca i potom krenuli u poteru za bivšom misicom Hercegovačko-neretvanske županije, Sunitom Hindić Bošnjaković. Policajci su, naime, imali saznanja da je ona učestvovala u zločinu.

U Mostar je dovezena s nogama u gipsu jer na obe noge ima lomove.

Sunita Hindić Bošnjaković Foto: Klix.ba

Zašto je pobegla s mesta zločina i zašto se nije odmah predala, moraće ipak da objasni policiji. Obdukcija ubijenog Nina Ivankovića obavljena je u subotu, a nakon nje biće poznato više detalja o zločinu. Je li to bio zločin iz strasti ili nešto drugo pokazaće istraga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    6. oktobar 2019 | 21:25

    Koji srpski drzavljanin dokle nas svrstavate sa siptarskim bosovima tu nema ni s od srbina a vi pisete nebuloze srpski drzavljanin s kosova

  • PRC

    6. oktobar 2019 | 20:53

    Svi izbori za misice su regrutni centri za fufe, koje finansiraju kriminalci.

  • XXL

    6. oktobar 2019 | 22:04

    Blago meni sto sam ruzna :))))))))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA