Pokolj zbog ljubomore?! Ušao u stanicu, stavio pištolj na sto i rekao: "Upravo sam ubio 5 ljudi"

Osumnjičenog za višestruko ubistvo u Austriji je pre dva meseca napustila 19-godišnja devojka

  • 7

Petoro ljudi ubijeno je u ranim jutarnjim satima u Kitzbuehelu, poznatom skijalištu u Austriji. Prema prvim informacijama ubica je 25-godišnji mladić, a veruje se da je motiv bila ljubomora.

On je ubio svoju bivšu devojku, njenog novog dečka i tri člana njene porodice. Osumnjičenog za višestruko ubistvo je pre dva meseca napustila 19-godišnja devojka, koju je juče uveče sreo u pratnji drugog mladića i došlo je do sukoba.

U pet ujutro mladić se pojavio u porodičnoj kući 19-godišnjakinje, gde je došlo do novog verbalnog konflikta, a potom ga je oterao otac devojke.

Mladić se vratio kući, uzeo bratov pištolj, provalio u kuću bivše devojke gde je ubio nju, njenog novog dečka, njene roditelje i brata.

Kako piše "Corriere della Sera", nakon počinjenja stravičnog zločina otišao je u policijsku stanicu, stavio pištolj na sto i izjavio "Upravo sam ubio petoro ljudi".

(Telegraf.rs/Večernji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    6. oktobar 2019 | 16:34

    Debil

  • Eto

    6. oktobar 2019 | 16:29

    Cisto da znate da se to ne desava samo u Srbiji...

  • Ret

    6. oktobar 2019 | 17:32

    Vidimo da se ovo desava i u Austriji, i svugde na svetu, dakle problem nije zakon ili los standard. Problem trazite malo dublje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA