• 6

Beba progutala marihuanu i počela da gubi svest: Sada je u indukovanoj komi i teškom stanju

Beba se domogla opijata nakon čega je počela da gubi svest

  • 6

Beba hrvatskog bračnog para koji živi u Italiji progutala je drogu i lekari se bore za njen život.

Kako pišu lokalni italijanski mediji, u okolini grada Fođe devojčica (1) se domogla opijata nakon čega je počela da gubi svest. Roditelji su je uveče odvezli u bolnicu.

U bebinom grlu pronađeni su sitni ostaci marihuane, a analiza urina potvrdila je sumnje u prisutnost kanabinoida u telu.

Lekari nisu još sto odsto sigurni o čemu se radi.

 - Ili je marihuana ili je hašiš. Ne možemo sa sigurnošću da kažemo. Možda je taj komadić dete žvakalo duže vreme pa progutalo. Devojčica se trenutno nalazi u indukovanoj komi i u vrlo teškom i neizvesnom stanju. Pod lekovima je kako bi organizam izbacio iz tela neželjena sredstva. Analizom urina utvrđena je prisutnost kanabinoida. Ali, i dalje je prerano bilo šta prognozirati, treba pričekati da vidimo kako će teći oporavak i hoće li biti posledica - rekli su lekari.

Karabinjeri su odmah izvršili pretres kamp-kućice u kojoj porodica živi, ali nisu pronašli ništa. Roditelji osim te devojčice imaju još troje dece.

- Molim vas, ostavite me na miru. Zabrinuti smo. Ostavite me na miru - poručio je 39-godišnji otac novinarima koji su ga zajedno s suprugom (34) zatekli na parkingu bolnice.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Komentari

  • MUKTE

    ovi roditelji siguran sam ne konzumiraju iz zdravstvenih razloga

  • lav

    Uh koje priče

  • sanja

    Gde su oni koji tvrde da marihuana nije opasna, divna jedna biljka nema šta.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima