• 11

Srbin u Švajcarskoj trudnu ljubavnicu udarao čekićem: Hteo da izazove pobačaj da ne sazna verenica

Pojedini švajcarski mediji preneli su da je u svojoj sumanutoj nameri da ubije nerođeno dete koristio i neku vrstu elektro-šokera

  • 11

Srbin (34) koji živi i radi u Švajcarskoj pokušao je da gumenim čekićem i elektro-šokovima izazove pobačaj kod trudne ljubavnice jer je strahovao da će njegova buduća supruga saznati da duži niz godina održava vezu sa drugom ženom. Sada mu preti četvorogodišnja robija i zabrana ulaska u Švajcarsku u trajanju od 12 godina, koliko je tražilo tamošnje tužilaštvo.

Brutalan zločin dogodio se novembra 2016. godine u ranim jutarnjim satima. Ljubavnica sa kojom je imao seksualnu vezu od 2009. godine, poslala mu je tog jutra SMS poruku da je trudna. U to vreme, on je uveliko planirao venčanje sa drugom, zvaničnom devojkom.

Strahujući da će mu trudna ljubavnica uništiti planove o srećnom braku koji je planirao, besan je otišao u njen stan i sa sobom je poneo gumeni čekić. Kasnije na sudu se branio da ga je sa sobom imao jer se plašio pasa. Međutim, povrede koje je trudnica zadobila u njihovom sukobu govore drugačije.

elektrošoker

Koristio i elektrošoker, Printskrin: Youtube/ Jerikman

Da "zvanična" ne sazna za "nezvaničnu"

Švajcarski i nemački mediji su preneli da je njihova svađa kulminirala do te mere da je trudnicu u poodmakloj trudnoći krvnički premlatio gumenim čekićem, a povrede koje je imala na stomaku govore u prilog sumnji da je želeo da izazove pobačaj, kako njegova buduća supruga ne bi saznala ništa o vezi koju je paralelno vodio.

Pojedini švajcarski mediji, poput portala Radio Sanšajn, preneli su da je u svojoj sumanutoj nameri da ubije nerođeno dete koristio i neku vrstu elektro-šokera.

Nesrećnica je nekako uspela da se otrgne od pomahnitalog Srbina i pobegne kod komšinice koja ju je odmah odvezla u bolnicu. Utvrđeno je da ima prelom rebra, brojne hematome na telu i povredu materice.

Čekić nosio za odbranu od pasa

Potpuno drugačiju priču ispričao je Srbin kada se suočio sa sudom u Lucernu. Kazao je da je sa sobom poneo čekić kako bi se odbranio od pasa, priznao je da je njime dva puta udario trudnicu, ali je tvrdio da mu namera nije bila da izazove prekid trudnoće. Takođe je kazao da mu je drago štu su ljubavnica i dete danas živi i zdravi i da bi voleo da dobije priliku i pokaže da može da bude dobar otac tog deteta.

Kao olakšavajuću okolnost, njegov advokat je izneo tvrdnje da Srbin u Švajcarskoj živi i radi dug niz godina, da je uzoran građanin koji se potpuno prilagodio tamošnjem sistemu i načinu života.

Video: Otac uči svoju ćerku čojstvu i junaštvu a drugi roditelji preneraženi

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Komentari

  • Milena Manic

    Ja kao zena ne mogu da razumem,druge devojke I zene koje pokleknu pred lazima zauzetog ili ozenjenog muskarca.Ovaj slucaj nije usamljen,znam dosta primera gde su te bezmozgadice radjale decu ozenjenom.U ovom slucaju nadam se da je verenica ovog ludaka pametna,pa da otkaci ovo smece od coveka.

  • Sale

    Kako ga to zvala da mu kaze da je trudna a bila vec u poodmakloj trudnoci?

  • Milica

    Monstruma zatvoriti u kavez. Voda svaki treći dan a hleb sedmično jednom.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima