≫ 

Policajac tukao devojčicu (11) jer je u školi uzela previše mleka: Bacio je na pod i stavio lisice

Nakon što se snimak proširio, policajac je dao otkaz

  • 0
Policajac tuče devojčicu Novi Meksiko Printskrin: Youtube/KRQE

Policajac u amerčkoj državi Novi Meksiko dao je otkaz pošto je objavljen snimak na kojem se vidi kako koristi prekomernu silu prema 11-godišnjoj devojčici, koja je navodno u školskoj kantini uzela više mleka nego što joj sleduje.

Iz policijske stanice Fermington saopštili su u nedelju da se policajac Zakari Kristensen povukao sa dužnosti posle pokretanja interne istrage o prekomernoj upotrebi sile tokom incidenta koji se dogodio 27. avgusta u školi Mesa Vju.

Na snimku kamere koja je deo standardne opreme policijskih službenika, vidi se kako policajac nakon verbalnog sukoba između devojčice i direktora škole na silu uzima njen ranac i uskoro je baca na pod kako bi joj stavio lisice, piše Dejli mejl, prenosi Index.

Načelnik policijske uprave Fermington Stiven Hebe rekao je da ponašanje policajca nije u skladu sa standardima odeljenja i naglasio da "nema izgovora za ovakvo ponašanje".

Video: Zbog neispravnog auta saobraćajni policajac brutalno uhapsio babu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA