• 9

Scenario se ponavlja: Poznata nacionalnost svih žrtava nađenih u kamionu smrti u Engleskoj

Svih 39 osoba su državljani Kine

  • 9

Svih 39 ljudi čija su tela nađena u kamionu u Eseksu u Engleskoj su državljani Kine, prenosi "Skaj njuz".

Žrtve, među kojima je 31 muškarac i 8 žena, nađeni su u sredu u Voterglejd Industrijskom parku u ranim jutarnjim satima.

Policija je protekle noći pretresla dve adrese u Severnoj Irskoj nakon pronalaska 39 tela u kamionu hladnjači u industrijskom parku u Eseksu.

Kamion Eseks mrtva tela Engleska

Foto: Tanjug/AP

Veruje se da su dva pretresa u sredu uveče povezana sa hapšenjem vozača, koji je identifikovan kao Mo Robinson (25) iz Severne Irske. On je priveden odmah nakon jezivog otkrića i ispitivan zbog ubistava.

U kamionu hladnjači pronađeno je 39 osoba, a prema rečima stručnjaka za prevoze, oni nisu imali nikakve šanse za preživljavanje na niskim temperaturama.

Kako su mediji juče preneli, temperatura u hladnjači mogla je da bude minus 25 stepeni, zbog čega se pretpostavlja da su se oni smrzli do smrti.

Kamion Eseks mrtva tela Engleska

Foto: Tanjug/AP

Da podsetimo, slična tragedija dogodila se 2000. godine. Te godine, nešto pre ponoći 18. juna, 58 tela nađeno je u kamionu u lučkom gradu Dover u Engleskoj. Dve osobe su nađene žive, ali u lošem stanju.

Holandsko vozilo je u Veliku Britaniju stiglo iz Belgije. U njemu su bili imigranti poreklom iz Kine koji su se ugušili. Bili su u kamionu najmanje 18 sati, dok je napolju bilo 32 stepena.

Video: Britanska policija pronašla 39 tela u prikolici kamiona

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dr Toxic

    Mnogo nam je zanimljivije kako ce Obradovic Aleksandar uspeti da se iskobelja iz kandzi ovog zaradjalog sistema . Isto licno verujem da je tuzilac ustvari debelo crevo sistema koje je zahvatio ozbiljan proliv..i ne prestaje... Drugacije ni ne moze siromah kada je metastaza vladajucih i njega zahvatila..

  • SRBIN

    CIVILIZACIJA RODJACI ...DA JE TO KOD NAS BILO BI BOMBARDIVANJE OVAKO KOD NJIH IZOLOVAN SLUCAJ SVE IM JBM

  • Red birggade

    Ne mogu da verujem da je prevoztio za Mek.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima