• 0

Umalo se ugušila tokom sna pored mirišljave sveće: Iskašljavala crnu sluz, živa je zahvaljujući psu

Pošto su je pregledali lekari, rekli su joj da je mogla da umre od udisanja dima, čađi u plućima i trovanja uglljen-monoksidom, da je spavala malo duže

  • 0

Fara Lorel Frejzer je živa samo zahvaljujući svom ljubimcu. Ona je naime ostavila mirišljavu sveću da gori, dok se odmarala. Sveća je bila pored kreveta, na noćnom stočiću, a Fara je legla da odmori pre odlaska u treću smenu. 

Njen pas, Jazavac je počeo da grebe vrata i da cvili. Kada se probudila, iskašljavala je crnu sluz, a iz nosa su se videla dva crna traga. Posle ovog, umalo tragičnog incidenta, devojka iz Zapadnog Midlanda je objavila upozorenje na Fejsbuku.

- Sinoć sam upalila mirišljavu sveću i odnela je u kupatilo, gde sam bila otprilike sat vremena. Potom sam sveću prenela na komodu pored kreveta i legla da odmorim pre treće smene. Probudio me je Jazavac koji je grebao vrata i cvileo. Probudila sam se i izgledala kao da sam upravo doživela neku paranormalnu aktivnost. Mislila sam da nije ništa strašno, ali sam popričala sa vatrogascima, koji su mi savetovali terapiju kiseonikom.

Žena ualo da izgori

Mirišljava sveća, Foto: Facebook

Pošto su je pregledali lekari, rekli su joj da je mogla da umre od udisanja dima, čađi u plućima i trovanja uglljen-monoksidom, da je spavala malo duže.

Ona je navela da se probudila oko 19.30 to veče, a da je spavala do 21 čas, kada je podesila alarm, pitanje je da li bi bila živa.

Žena ualo da izgori

Fara je udisala dim iz sveće, Foto: Facebook

- Budite pažljivi tokom hladnih meseci, a boravite u zatvorenoj prostoriji sa velikom svećom, na nekoliko sati - posavetovala je ona svoje prijatelje.

Žena ualo da izgori

Terapija kiseonikom, Foto: Facebook

Prodavnica, u kojoj je Fara kupila sveću, ponudila je da joj vrati novac.

(Telegraf.rs / Izvor: Sun)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima