Natalija i njena prijateljica pronađene mrtve u hostelu: Pre toga poslala je jednu poruku majci

Nekoliko sati nakon poslednje poruke, osoblje hostela pronašlo je njihova beživotna tela

  • 0
Umrle u hostelu Foto: Facebook

Mlada Britanka i njena prijateljica iz Kanade pronađene su mrtve u hostelu u Kambodži, nekoliko sati nakon što su se razbolele.

Natalija Sejmor (22) poslala je poruku majci u Britaniji u kojoj joj je napisala da ona i njena 27-godišnja prijateljica Ebi Gejl Amisola imaju jake bolove u stomaku i da izlaze napolje po pomoć.

Međutim, nekoliko sati kasnije osoblje hostela pronašlo ih je mrtve u sobi, piše Dejli mejl.

Mrtvozornik koji je istraživao njihovu smrt rekao je da su njih dve uzele nepoznati lek bez recepta.

Na saslušanju povodom ovog slučaja otkriveno je da su se one razbolele od teške bolesti i dobile dijareju ubrzo nakon dolaska u hostel u novembru 2017. godine.

Natalijin telefon zaplenile su kambodžijske vlasti, u kojem su otkrile da je pretraživala Gugl u potrazi za svojim simptomima.

U jednom pretraživanju napisala je "toliko povraćanje da imam bolove u grudima", u drugom je napisala "moj stomak se grči, ali se ne osećam bolesno - čudno je, šta se događa".

Devojka je bila zabrinuta i zbog boje povraćke, koja je bila žuna i tamnozelena.

Kako u blizini hostela u kojem su odsele nije bilo bolnice, lokalac ih je stavio u auto i pokušao da odveze do lekara, ali su one ubrzo ostale bez svesti, zbog čega ih je vratio u sobu, piše Dejli mejl.

Nekoliko sati kasnije pronađene su mrtve.

Natalijino telo je vraćeno u Britaniju, a policija je pokrenula istragu povodom njene smrti.

Dr Rajiv Svami, koja je obavila obdukciju, rekla je na poslednjem saslušanju da je pronašla dokaze o oštećenju jetre prouzrokovane "toksičnošću lekova", i to je navela kao uzrok smrti.

Rekla je kako se to ponekad dešavalo nakon uzimanja lekova bez recepta, poput paracetamola ili antikonvulzija koji se koriste za lečenje napada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA