• 5

Rus upao u vrtić i ubo dete nožem u vrat: Kaže da su ga glasovi u glavi naterali na zločin

Denis Pozdjev (36) nije bio u srodstvu sa detetom i tvrdio je da je u vrtić ušao "slučajno", jer je "halucinirao"

  • 5

Šestogodišnji dečak je preminuo posle napada tokom kog je izboden nožem u vrtiću. Užasna tragedija desila se u Rusiji, a dečak je izboden dok je spavao. Napadača su ruski mediji identifikovali kao Denisa Pozdjeva (36). On je ušao u vrtić u oblasti Narjan Mar, lučkom gradiću severno od Arktičkog kruga u regionu Nenec.

Obezbeđenje vrtića "Bajka" nije zaustavilo muškarca na ulazu u obdanište, ali nije pokušalo da ga spreči da uđe ni u sobu gde su deca spavala. Viknuvši "Sotona mi je naredio da to učinim!", Pozdjev je napao dete koje je spavalo u krevetu u ćošku i ubo ga u vrat nožem.

Dečak je umro nekoliko minuta nakon napada u naručju vaspitačica u vrtiću. Dete je kasnije identifikovano kao Kiril Savenkov (6).

Obezbeđenje vrtića zadržalo je napadača dok nije stigla policija. Kasnije je žrtva identifikovana kao Kiril Savenkov, star 6 godina. Bio je u predškolskoj grupi.

Kako se vidi na snimku, Pozdjev bez problema ulazi u vrtić, prolazi praznim hodnicima, gde ne sreće nijednu osobu.

Tokom prvog ispitivanja Pozdjev je rekao da su ga "glasovi u glavi" naterali da počini zločin. U krvi je imao visok procenat alkohola i droge, prenose lokalni mediji.

U vrtić ušao slučajno?

Pozdjev nije bio u srodstvu sa detetom i tvrdio je da je u vrtić ušao "slučajno", jer je "halucinirao". Rekao je da je mislio da je uspavano dete čudovište i napao ga.

Njegove reči demantovala je policijska pretraga stana osumnjičenog ubice, gde je pronađen papir sa osnovnim podacima o vrtiću "Bajka", njegovom radnom vremenu i informacijama o velikom broju dece u igraonicama.

(Telegraf.rs / Izvor. Daily mail)

Komentari

  • Bisenija

    Samo metak u čelo manijaku.

  • DARKO 100%

    Koliko je ta droga rasprostranjensa u svetu i medju kozumentima i prodavcima ,svi trguju sa njom i veliki bisnisi su paravan za njenu trgovinu,ali to je pakt sa djavolijom rabotom ili ce te ubiti zbog nje ili ce te ona ubiti ,zao mi deteta sto je nesrecno zavrsio zbog halucionog zombija

  • Ujka Zitko PFK

    Opasan momak,ima opasno drustvo u glavi.😂😂

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima