≫ 

Protesti u Španiji zbog blage kazne za silovatelje devojčice: Sud se brani da je bila pijana

Sud u Barseloni u obrazloženju je naveo da je žrtva bila pod uticajem alkohola i da je pušila marihuanu, kao i da muškarci nisu morali da primenjuju silu ili zastrašivanje, zbog čega slučaj nije zaveden kao silovanje

  • 2

Hiljade Španaca protestovalo je širom zemlje zahtevajući izmene krivičnog zakona, a sve zbog blagih presuda silovateljima 14. godišnje devojčice.

Do protesta je došlo jer je španski sud osudio petoricu muškaraca koji su silovali devojčicu na zatvorske kazne od 10 do 12 godina, navevši u obrazloženju da se radi o seksualnom uznemiravanju.

Sud u Barseloni u obrazloženju je naveo da je žrtva bila pod uticajem alkohola i da je pušila marihuanu, kao i da muškarci nisu morali da primenjuju silu ili zastrašivanje, zbog čega slučaj nije zaveden kao silovanje, preneo je sinoć AP.

Video: Barbra Strejsend brani Majkla Džeksona: On je samo imao potrebe, a dečaci su to želeli!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    5. novembar 2019 | 07:47

    Znači ako mi sipaju nešto u piće i drogiraju nije silovanje.. Ok. Da li bi tako presudili da je njihova ćerka u pitanju?

  • Lea

    5. novembar 2019 | 08:07

    Pa dobili su kaze od dvanaest godina. Ovde mozda bi dobili godinu dana a za ubistvi mozda dvanaest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA