• 0

Žena spaljena zbog imovinskog spora: Kolege čule vrištanje iz njene kancelarije, snimak je užasan

Policija je saopštila kako je pritvorila osumnjičenog za ovaj zločin, koji je takođe zadobio opekotine

  • 0

Poreska službenica iz Indije živa je spaljena juče u svojoj kancelariji u južnoj državi Telangana zbog imovinskog spora, javila je lokalna policija, a prenosi BBC.

Vijaja Redi preminula je od posledica povreda na mestu napada, a jedan njen saradnik, kojeg je vatra zahvatila dok ju je pokušavao spasiti, umro je danas.

Na video zapisu događaja, koji je objavljen na društvenim mrežama, vidi se kako Redi plače i moli za pomoć, a onda neko na nju baca pokrivač kako bi ugasio vatru. Takođe se pojavio snimak mesta događaja nakon njene smrti.

Upozorenje: Snimak je uznemirujući!

Policija je saopštila kako je pritvorila osumnjičenog za ovaj zločin, koji je takođe zadobio opekotine.

Incident se dogodio oko 13:30 sati po lokalnom vremenu nakon što se Redi vratila sa sudskog ročišta. U njenoj kancelariji dočekao ju je muškarac identifikovan kao K. Sureš.

Dvoje njenih saradnika takođe je zadobilo opekotine dok su pokušavali spasiti Redi. Jedan od njih rekao je kako je čuo vrištanje iz njene kancelarije, ali da nije mogao ući jer su vrata bila zaključana iznutra.

- U jednom je trenutku uspela otključati vrata i izaći. Pokušali smo odvući Sureša. Redi se srušila na pod, a vatre je bila svuda - rekao je Gurunatam policiji pre nego što je umro od posledica povreda.

Sureš, koji živi u obližnjem selu, i njegova porodica vodili su sudski postupak oko zemljišta.

- U toku je zemljišni spor. Ali to smo rešavali moj brat i ja. Ne znamo zašto je Sureš otišao kod nje - rekao je Surešov otac, Krišna.

Video: Žena odbranila muža od petorice napadača (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima