• 0

Tinejdžer neprestano igrao igrice tokom raspusta: Otac ga ujutru pronašao mrtvog na podu

Njegovi roditelji rekli su da je znao da ostane budan cele noći, a onda bi preko dana navukao zavese i nastavio da igra igrice

  • 0

Tinejdžer sa Tajlanda srušio se i umro za računarom nakon što je ceo dan igrao igrice tokom školskih praznika.

Pijavat Harikun (17) završio je s nastavom krajem oktobra, a slobodno vreme iskoristio je za igranje video igrica na kompjuteru u svojoj sobi.

Njegovi roditelji rekli su da je znao da ostane budan cele noći, a onda bi preko dana navukao zavese i nastavio da igra igrice u porodičnoj u Udon Tani, na severu Tajlanda. Odneli bi mu hranu u sobu i nagovarali ga da prestane, ali on nije želeo da prestane sa svojom opsesijom.

Dečakov otac Jaranvit ušao je u njegovu sobu u ponedeljak popodne i zatekao sina kako leži na podu. Na stolu se nalazila gomila praznih kutija od dostave hrane, bočica energetskog pića, a slušalice su mu bile na kompjuteru.
Jaranvit rekao je da je pokušao da oživi sina, ali da je on već tada bio mrtav.

- Dozivao sam ga imenom i vikao "probudi se, probudi se", ali nije odgovorio. Video sam da je prekasno - izjavio je otac dečaka.

Obdukcija je pokazala da je tinejdžer umro od moždanog udara za koji veruju da je uzrokovan neprestanim igranjem na računaru tokom noći.

Jaranvit je priznao da je njegov sin zavsinik od igrica i upozorio je ostale roditelje da ne dopuste deci da postanu takvi.

- Moj sin je u školi uvek bio pametan, ali imao je velikih problema s zavisnošću od igrica. Upozoravao sam ga da mora prestati i obećao je da će smanjiti, ali bilo je prekasno. Umro je pre nego što je imao priliku promeniti se - dodao je otac.

Video: Bahati gejmer poludeo zbog igrice i demolirao televizor

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima