≫ 

Indijac ubio 10 osoba, stavljao im cijanid u lekove i osveštanu hranu

Velanki Simhadri (38) uhapšen je juče nakon što je priznao da je ubio 10 osoba u indijskogh državi Andhra Pradeš u periodu od februara 2018. do oktobra 2019. godine

  • 0
Indija ubica Printscreen/Twitter/Aashish

U Indiji je uhapšen muškarac zbog sumnje da je ubio 10 osoba tako što im je stavljao cijanid u lekove ili verske osude kako bi ih, nakon njihove smrti, mogao opljačkati i uzeti sam novac, zlato ili srebro.

Velanki Simhadri (38) uhapšen je juče nakon što je priznao da je ubio 10 osoba u indijskogh državi Andhra Pradeš u periodu od februara 2018. do oktobra 2019. godine, saopštila je policija.

Prema informacijama policije, Simhadri je nekim svojim žrtvama davao prasadam, hranu koja se u Indiji smatra posvećenom, u kojoj se nalazio cijanid. Cijanid je inače hemikalija koja se koristi za proizvodnju i za čišćenje metala, ali koja može da bude kobna u visokim dozama.

Drugim žrtvama je davao čisti cijanid tvrdeći da se radi o tradicionalnoj medicini.

Prva navodna žrtva Valabhaneni Umamahevara umrla je u svom vrtu 15. februara 2018. godine. Policija navodi kako je Simhadri dao Umamahevari (63) prasadam s cijanidom, tvrdeći da će mu takav posvećemi obrok doneti sreću. Nakon toga je žrtvi ukrao 4 miliona rupija i jedan srebrni prsten.

Ubio je kasnije još osam osoba na raznim lokacijama širom Andhre Pradeš, a uhvaćen je prilikom desetog ubistva.

Učitelj Kati Nagaraju (52) pronađen je 17. oktobra mrtav u gradu Eluru. Prethodne večeri rekao je ženi da ide u banku, ali se nikada više nije vratio kući. Policija je na nadzornim kamerama videla Simhadrija kako razgovara s Nagarajuom neposredno pre njegove smrti. Juče je uhapšen i priznao je 10 ubistava.

Prema informacijama policije, Simhadri je imao ogromne dugove i to je bio motiv ubistava. Krao je prstenje, novac i zlatne ukrase.

Video: Britanska policija pronašla 39 tela u prikolici kamiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA