• 8

Princ ne žali zbog prijateljstva sa Epstajnom: Negira odnose s tinejdžerkom, a postoji dokaz - slika

Princ Endrju je u jednom od retkih intervjua sinoć za BBC kategorički odbacio navode da je imao seksualni odnos sa Amerikankom Virdžinijom Roberts koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje u vreme kada je bila maloletna

  • 8

Britanski princ Endrju prvi put je, u intervjuu za BBC, odgovarao na pitanja o vezama sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom, u kojem je priznao da je bila greška što je boravio u njegovoj kući.

Princ Endrju je u jednom od retkih intervjua sinoć za BBC kategorički odbacio navode da je imao seksualni odnos sa Amerikankom Virdžinijom Roberts koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje u vreme kada je bila maloletna.

Ona tvrdi da se to dogodilo tri puta 2001. i 2002. kada je imala 17 godina - u Londonu, Njujorku i na Epstajnovom privatnom ostrvu na američkim Devičanskim ostrvima.

Princ Endrju

Princ Endrju; Foto: Tanjug/AP

- To se nije dogodilo. Apsolutno kategorično vam mogu reći da se to nije dogodilo - rekao je princ Endrju, navodeći da se ne seća da se sa njom ikada sreo, prenosi BBC.

Kako je rekao, dana, za koji se tvrdi da se susreo sa Amerikankom, bio je u piceriji. Inače, postoji i fotografija na kojoj se nalaze njih dvoje i koju je navodno napravio lično Epstajn.

- Niko ne može da dokaže da li je ta fotografija nameštena ili nije, ali ja se ne sećam da je ona ikada snimljena - rekao je princ.

Vojvoda od Jorka rekao je da ne žali zbog svog prijateljstva sa Epstajnom.

- Ljude koje sam upoznao i prilike koje su mi date da zbog njega upoznam druge ljude su se pokazale kao veoma korisne - rekao je on.

Džefri Epstajn

Džefri Epstajn; Foto: Tanjug/AP

Princ Endrju već je mesecima pod pritiskom zbog veza sa Epstajnom, 66-godišnjim američkim finansijerom koji je nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje maloletnica u dužem periodu izvršio samoubistvo u avgustu u zatvoru u Njujorku.

Godine 2010. princ Endrju, treće dete kraljice Elizabete Druge, fotografisan je kako se šeta sa Epstajnom u parku u Njujorku, dve godine nakon što je finansijer osuđen zbog podvođenja maloletnice.

"Mejl on sandej" je objavio fotografije princa u Epstajnovom stanu na Menhetnu koje su nastale otprilike u isto vreme, a tim povodom princ Endrju je rekao da je o tome mnogo puta razmišljao i da je na kraju zaključio da je to "definitivno bilo pogrešno".

On je u intervjuu rekao da žali zbog toga što nije prekinuo veze sa Epstajnom kada se američki finansijer izjasnio krivim 2008. za podvođenje maloletnice na Floridi zbog čega je osuđen na 13 meseci zatvora.

Dodao je, međutim, i da ne žali zbog prijateljstva sa Epstajnom zbog "mogućnosti koja mu je pružena" da od njega uči o trgovini i biznisu.

Rekao je da, ipak, svaki dan žali zbog toga što se družio sa Epstajnom i posle njegovog izlaska iz zatvora 2010. gde je služio kaznu zbog podvođenja jedne maloletnice na Floridi.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Đorđe

    Ma jok nije, on prvo traži ličnu kartu i zove dva svedoka i advokata!

  • Др

    Нису ми јасне те жене , којима је пријало керебечење, али одједном схватиле да могу то и да наплате!

  • PRC

    Amer kerebečio princa?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima