• 3

Britanski princ se povlači iz javnog života zbog veza sa milijarderom pedofilom

Princ Endru je naveo da se "odriče svih svojih javnih dužnosti u doglednoj budućnosti"

  • 3

Britanski princ Endru objavio je da se povlači iz javnog života, navodeći da su kontroverze oko njegovog nepromišljenog odnosa sa preminulim američkim finansijerom Džefrijem Epstajnom, koji je osuđen zbog podvođenja maloletnica, donele velike smetnje kraljevskoj porodici, javio je Rojters.

Endru je naveo da se "odriče svih svojih javnih dužnosti u doglednoj budućnosti". Princ je takođe od svoje majke, kraljice Elizabete Druge, zatražio dozvolu da se povuče.

Pokušaji britanskog princa Endrua da razjasni svoje prijateljske odnose s finansijerom pedofilom Džefrijem Epstajnom u intervjuu koji je dao pre nekoliko dana za BBC izazvali su mnoga negativna reagovanja.

Jeffrey Epstein

Džefri Epstajn, Printskrin: Youtube/ CBS New York

Boravak u kući milijardera "bio greška"

Princ Endru prvi put je u intervjuu za BBC odgovarao na pitanja o vezama sa osuđenim pedofilom Epstajnom, u kojem je priznao da je bila greška što je boravio u njegovoj kući.

Princ Endru je u jednom od retkih intervjua za BBC kategorički odbacio navode da je imao seksualni odnos sa Amerikankom Virdžinijom Roberts, koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje u vreme kada je bila maloletna.

Višesatni intervju odmah je postao udarna tema na društvenim mrežama. Reagovanja su bila brojna, a malo njih je išlo princu u prilog, preneo je Blumberg.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Komentari

  • Mima

    A šta je ona kao maloletna tražila tamo?

  • Nikola

    Svi u Engleskoj kraljevskoj porodici su isti ili gori

  • Trig

    Degenerik kao i ostali oko njega.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima