• 16

Srpskoj devojčici u Parizu dečak iz razreda preti klanjem: Šalje joj snimke noževa

Zabrinuti roditelji su imali sastanak sa direktorom i predočili mu situaciju, a slučaj su prijavili i policiji

  • 16

Zabrinuti roditelji Nena i Nikola koji žive i rade u Parizu alarmirali su srpsku zajednicu koja živi u francuskoj prestonici posle strašnih pretnji koje njihova ćerka Nikolina, stara 12 godina, prima u svom razredu od dečaka Arona Kasija.

Dečak je poslao snimak devojčici u kojem joj pokazuje noževe i kaže da će ih poneti sutradan i nastavlja "samo za tebe Nikolina" i da je "sve ovo za tebe". Onda pokazuje nož po nož i priča koji je za šta (besplatno klanje, razbiti usta…).

Sve se ovo dešava u predgrađu Pariza, mestu Saint Ouen, u školi College Michelet. Zabrinuti roditelji Nena i Nikola su već imali sastanak sa direktorom i predočili mu situaciju. On je sa svojim kolegama šokiran mržnjom i pretnjama koje može da ima jedan dvanaestogodišnjak.

Obećali su da će preduzeti sve potrebne mere koje su u njihovoj nadležnosti. Nena i Nikola su slučaj prijavili i policiji. Mala Nikolina je u šoku i veoma se boji da se vrati u školu.

Video: Zastrašujući snimak vršnjačkog nasilja u Barajevu

(Telegraf.rs/Svi Srbi u Parizu)

Komentari

  • Marijana

    I tako dragi moji sada cu opet dobiti gomilu minusa,ali ta cinjenica nece me ucutkati.Kao sto sam vec rekla svi muslimani na kugli zemaljskoj su isti.Citam na jednom stranom portalu da su mali muslimani od 12 godina prisili decaka da im ljubi cipele,a u drugom slucaju maltretirali decaka od 5 godina I nazvali ga bezvrednim jevrejskim pacovom.Dakle to sve potice Iz kuce roditelji ih uce da mrze svakog ko nije musliman.Sta onda svet da ocekuje od njih kada postanu vecina?

  • Grunf

    Kassi Aaron cije je to ime ? Alzir ?

  • Misa

    Mali je migrant iz Maroka. Takvih je sve više u Evropi. Zamislite šta će da rade za 10 godina kad se nakote po Evropi. Ode hrišćanstvo u propast, i sve evropske tradicionalne vrednosti.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima