• 3

Pastorci videli maćehu u toplesu dok je čistila garažu: Čeka je ozbiljna kazna

Advokati Tili Bjukenen navode da zakon nije fer, jer ne tretira isto muškarce i žene zbog ogoljavanja grudi

  • 3

Žena iz Jute optužena pred sudom zbog golotinje, pošto su je pastorci videli u toplesu u sopstvenom domu, se bori za nevinost, jer, ako je osude mogla bi da bude registrovana kao seksualna prestupnica. Ona i njen muž, otac dece, skinuli su majice da se ne isprljaju, dok su radili u garaži. Advokati Tili Bjukenen navode da zakon nije fer, jer ne tretira isto muškarce i žene zbog ogoljavanja grudi. Oni traže od sudije da preinače optužnicu za nepristojno ponašanje i proglase taj deo zakona neustavnim.

Tužioci, s druge strane, smatraju da se u američkom društvu pod golotinjom podrazumevaju ženske grudi i da su svi zakoni bazirani na moralu.

Sudija, međutim, smatra da je slučaj previše važan da bi se presuda mogla doneti odmah, pa se odluka očekuje tek narednih meseci.

Tilli Buchanan

Tili Bjukenen, Foto: Tanjkug/AP

Kada su deca, koja imaju od devet do 13 godina ušla i zatekla je bez gornjeg dela odeće, ona je objasnila da "sebe smatra feministkinjom i pokušala da istakne da svi treba da se osećaju komforno dok šetaju u svojoj kući ili drugde pokazujući golu kožu". Tili Bjukenen je u februaru optužena po tri tačke za nepristojno ponašanje, u koje je uključeno i dete.

Socijalne službe su otpočele istragu zbog dece koja nisu njena, a majka dece prijavila je incident nadležnima, jer je bila "zabrinuta".

U registru sa najgorim seksualnim predatorima?

Muž Tili Bjukenen nije optužen, iako je i on bio go od pojasa na gore.

- To se desilo u privatnosti mog doma. Moj suprug je bio pored mene, nag na isti način kao i ja, a njega nisu optužili - navela je Tili Bjukenen.

Ako sud presudi da je kriva, Tili Bjukenen bi mogla da bude registrovana kao seksualni prestupnik na 10 godina.

Video: Prošetala je Novim Sadom u toplesu, a onda gurnula ženu i povredila je

(Telegraf.rs / Izvor: nbcnews)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima