• 8

Užasu nema kraja: Dobio na lutriji, pare potrošio na prostitutke i auto, suprugu izbo, sinove udavio

Dečaci, Adam (11) i Metju (5) su pronađeni mrtvi u istom krevetu, kako se drže za ruke, ispod pokrivača

  • 8

Dobitnik novca na lutriji izbo je ženu kada je otkrila da je novac potrošio na prostitutke i automobil, a posle supruge na red su došla dvojica sinova, koje je ubio, a potom presudio sebi.

Tela Dejvida Stouksa (43) i njegove dece Adama (11) i Metjua (5) pronađena su u njihovom domu u Hinkliju, u Engleskoj, 2. novembra 2016. godine. Dečaci su pronađeni mrtvi u istom krevetu, kako se drže za ruke, ispod pokrivača, čulo se tokom suđenja. Nekoliko sati pre tragedije, Dejvid je u jednoj prostoriji zaključao suprugu Sali Stouks tokom pregovaranja sa policijom.

Prema njenom svedočenju, pre nego što je pobegla iz kuće, izbodena je.

David Strokes

Porodica Stouks pre tragedije, Foto: Facebook

Sali i Dejvid Stouks su bili u braku od 2011. godine, a zajedno su proveli 16 godina. Tri meseca pre porodične tragedije su se razišli, a ona navodi da nije očekivala da će razlaz tako uticati na njega.

Kao razlog razilaska, osim drugih problema, Sali je navela da je otkrila da njen muž onlajn traži poslovnu pratnju i da istražuje kako se koristi droga za silovanje.

David Strokes

Foto: Facebook

Dejvid je na lutriji osvojio 40.000 funti, a novac potrošio na akcije i novi automobil, a Sali je našla dokaze da je koristio usluge prostitutki.

Ona je navela da nije ni znala da je osvojio novac i da je sve "spiskao" na sebe.

David Strokes

Foto: Facebook

Sali je mužu sve ispričala 1. novembra, ali je tada situacija bila mirna, a ona je otišla oko 18 sati do njegovih roditelja. Vratila se oko 21.15, kada ju je suprug zaključao u kući, udarao je oklagijom i pokušao da je uguši jastukom. Uspela je da stigne do bašte u zadnjem delu kuće, gde je zavrpozvala da joj neko pomogne, pre nego što je muž sustigao i udario njenom glavom o zid.

Neko je pozvao policiju, koja je potom, putem telefona pet sati pregovarala sa Dejvidom. Ubrzo ju je izbo, a ona uspela da, povređena, istrči na ulicu.

David Strokes

Foto: Facebook

- Nikada neću zaboraviti izraz na njegovom licu, kao da je pobedio - ispričala je Sali.

Ona je prevezena u bolnicu gde joj je narednog dana rečeno za sudbinu sinova i muža. Patolog je kasnije izjavio da su dečaci najverovatnije zadavljeni.

David Strokes

Foto: Facebook

Ona smatra da je policija ispravno pistupila tokom pregovora, jer da je policija silila i požurivala ubicu, "ona sigurno ne bi bila živa".

Suđenje se nastavlja.

(Telegraf.rs / Izvor: Daily mail)

Komentari

  • Boban

    Koji bogataš. Dobio 40 hiljada funti a on poleteo kao da su 40 miliona. Razbacuje čovek na kurve i kafane. Gnjida od čoveka.

  • Predator

    Svijet je prepun bolesnika. Trebalo bi zapoceti sa ciljanim smanjivanjem populacije .

  • Papazjaner

    Polupani englez iz porodicnog braka!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima