Serijski silovatelj kidnapovao devojčicu i zlostavljao je: Iživljavao se na 11 žena, i na baki (71)

Džozef Meken silovao i stariju ženu, a oteo je i dvojicu dečaka

  • 1
Silovatelj Joseph McCann Foto: Metropolitan Police

Serijski silovatelj Džozef Meken (34), seksualno je napastvovao 13-godišnju devojčicu u zadnjem delu svog automobila pošto ju je kidnapovao na ulici, čulo se danas na suđenju u Engleskoj.

Tinejdžerka je u sudnici izjavila da je doživela brutalan seksualni napad pošto ju je kidnapovao u Hejvudu u Grejter Mančesteru. Meken je optužen po 37 tačaka uključujući i silovanje deteta mlađeg od 13 godina, kidnapovanje i seksualni napad na 11 žrtava, koje su starosti od 11 do 71 godine. Porotnici su imali priliku da čuju kako je Meken napastvovao 71-godišnju ženu dok je ubacivala namirnice koje je kupila u svoj auto. Posle nje, napao je učenicu i dvojicu dečaka u Hejvudu.

Oteo je troje mladih, dečake nešto kasnije oslobodio, a devojčicu podvrgnuo brutalnom napadu koji je trajao tri sata. Pokušala je da pobegne, ali ju je on uvukao nazad u auto, pre nego što je pokušao da je ubode u nogu olovkom. Devojčica i penzionerka su uspele da pobegnu tek kad su stali na benzinsku pumpu.

Kada je davala izjavu policiji, devojčica je rekla da ih je Meken pitao: "Ko je od vas troje zvao moju sestru pogrdnim imenima?". Rekao je ime za koje nijedno od njih troje nije čulo i naredio im da uđu u kola. Dečake je ubrzo pustio da izađu, a dok je starija žena vozila, on je prešao pozadi i seo pored devojčice.

- Počeo je da mi se približava i da govori da je zaljubljen u mene. Pitao me je da li imam dečka. Tada je počeo da me zlostavlja. Rekao je da mu je gospođa koja nas je vozila, baka. Pio je vino i popušio tonu cigareta i nudio je i mene, ali sam mu rekla da ne pijem i ne pušim.

Posle više od dva i po sata napasnik je zaspao, pa je žena iskoriostila priliku da zaustavi automobil i pobegne, a pomogla je i devojčici. Meken ih je kratko jurio, a potom seo u auto i odvezao se. Prolaznici su im pomogli da pozivu policiju.

Napadi su se dešavali u periodu od 20. aprila do 5. maja, u oblastima nadležnosti pet policijskih stanica.

Suđenje se nastavlja.

(Telegraf.rs / Izvor: Daily mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA