≫ 

Još jedna uznemirujuća scena iz Albanije: Majka saznala da joj je ćerka mrtva. Pala je od bola

Devojčica je bila u poseti kod babe

  • 13
Albanija zemljotres Foto: Tanjug/AP

Uznemiravajuća scena prikazuje trenutak kada je majka Arijela saznala da joj je ćerka mrtva u zemljotresu koji je noćas zadesio Albaniju. Devojčica je pronađena ispod ruševina zgrade u kojoj je bila kod babe, u Tumanau.

Slična dramatična scena zabeležena je jutros u Tumanau, kada je baba koja je bila mrtva držala telo unuka, pišu tamošnji mediji.

Ipak, njenog unuka su uspeli da spasu.

Podsetimo, snažan zemljotres, jačine 6,4 stepena pogodio je Albaniju oko 4 sata ujutru po lokalnom vremenu.

Samo tri sata kasnije, oko 7.10 zemlju je pogodio još jači potres, jačine 6,5 stepeni Rihterove skale, preneli su lokalni mediji. Najmanje 16 ljudi je poginulo, uključujući i jednu maloletnu devojčicu, dok je oko 600 povređeno. Srušen je veliki broj zgrada i kuća, a nadležni strahuju da će broj žrtava rasti.

Epicentar prvog potresa bio je između Drača i prestonice Tirane na deset kilometara dubine. Epicentar drugog potresa je bio u Jadranskom moru 27 kilometara od Drača. Najmanje tri stambene zgrade i trafo stanica oštećene su u mestu Tuman.

Video: Još jedno telo iznose iz ruševina posle zemljotresa u Albaniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    26. novembar 2019 | 22:33

    Kako su ono govorili kada su bile poplave? Deth Serbia? E to im je Bozija Kazna!

  • Wampirko007

    26. novembar 2019 | 23:09

    Zao mi je tog deteta od 5 godina. Ona nikom nista nije uradila. Bez obzira na sve to svima nama može da se desi. Ne bih se puno radovao tudjoj nesreći. Ma kakva god oni bagra bili.

  • ortodox RS

    26. novembar 2019 | 23:27

    92 sam gledao kad majka sahranjuje izmasakriranog sina jedinca kojeg su Mudzahedini ubili i niko o tom nije pisao a vidi nas koliko mi njih sazalevamo.Ovo je uzas da veci biti ne moze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA