≫ 

Još jedan zemljotres pogodio Albaniju: Treslo se i u Crnoj Gori

Prema preliminarnim podacima Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, potres je bio jačine 4,9 stepeni Rihterove skale

  • 37
Albanija zemljotres Foto: Tanjug/AP

Albaniju je danas pogodio još jedan zemljotres koji se osetio i u Crnoj Gori.

Prema preliminarnim podacima Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, potres je bio jačine 4,9 stepeni Rihterove skale, na manje od 20 kilometara vazdušne linije od Ulcinja, sa epicentrom u blizini Velipoja u Albaniji. Mediji na albanskom pišu, da je zemljotres bio jačine 5,6 stepeni po Riheru.

Broj žrtava snažnih potresa koji su juče pogodili Albaniju popeo se na 30, a broj povređenih u zemljotresu koji je pogodio Drač i okolinu iznosi više od 650.

Video: Srpski spasilački tim pomaže u albanskom mestu Tumane

(Telegraf.rs/Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ajdeeee

    27. novembar 2019 | 20:53

    Za sve ove bolesnike koji se slade ovim stvarima i koji pominju kako su Albanci palili Srpske manastire i sl. Kao prvo,palili su Kosovski Albanci,nisu sigurno dosli ovi ljudi koji su sad ispod rusevina i palili Srpske Crkve! Jel ono dete sa slike koje je zaglavljeno mozda palilo? Ima mozda 5-6 godina. Ma mora da jeste. Cim moze da hoda moze i da pali? Jel tako? Ja mislim da ja kao Srbin nemam pravo da optuzim nekoga za paljenje,ubijanje i silovanje...i sve druge optuzbe koje su neki ovde izneli. A zasto? Zato sto su i nasi to isto radili! I nasi su palili dzamije,po Bosni,Kosovu,Crkve po Hrvatskoj...silovali,ubijali zene i decu,isto kao i ovi sa Kosova! I? Mi smo dobri a oni losi? Nismo dobri ni mi ni oni! Citav svet na nas gleda kao na divljake(sa razlogom) zivimo u proslosti i nikad nece krenuti na bolje dok god je ovako! Sta ja da ocekujem od zivota ako se veselim kada zemljotres pogodi neku drugu zemlju i izgine toliko ljudi,zena,dece...neduznih ljudi! Da se radujem kada se zapali neka Katedrala u Francuskoj? Ili kad Al kaida pobije one neduzne ljude u Americi?! I? Ocekujete da nas neko voli? Ocekujete da imamo prijatelje? Kako? Kako kad sve zivo mrzite? Jel bi vi nekog voljeli ako znate da vas taj neko mrzi?!

  • mitque

    27. novembar 2019 | 18:10

    Не треба да се радујемо али не треба ни да нас буде брига. Сетите се ликовања албанаца када су на Србију падале НАТО бомбе.Ја то не могу а можда и нећу да заборавим ...

  • Srboljub

    27. novembar 2019 | 17:43

    E pa sada ako je od boga tu ne možemo ništa. A samo se molimo da ih poštedi one nevine i poštene. Nego popališe svetinje pa nemamo ni gde da se molimo za njihovo dobro. Eto bog im oprostio i blag bio prema grešnima i neka poštedi nevine. Jedino ovako nego bi im dobro bilo da odu i vrate krstove i spomenike a i crkve pa da im sami bog oprosti kao i svima koji svetinje diraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA