• 3

Toliko su zlostavljali svog sina da su mu sada amputirane obe noge: Novi roditelji traže veće kazne

Njegovi roditelji su osuđeni 2018. godine na 10 godina zatvora, ali Pola i Mark apeluju da im se kazna poveća i traže donošenje "Tonijevog zakona"

  • 3

Majka osmoro dece Pola Hadžel (52) i njen suprug Mark usvojili su petogodišnjeg Tonija, dečaka kog su njegovi biloški roditelji toliko zlostavljali da su mu obe noge amputirane.

Njegovi roditelji su osuđeni 2018. godine na 10 godina zatvora, ali Pola i Mark apeluju da im se kazna poveća i traže donošenje "Tonijevog zakona" koji će se odnositi na nasilje nad decom u Velikoj Britaniji.

Dečak Toni je primljen u bolnicu kada je bio star svega 41 dan. Otkazivalo mu je nekoliko organa, a imao je i nekoliko preloma.

Kada je napunio četiri meseca i dalje je bio veoma sitan, a onda su ga uzeli Pola i Mark.

Pola je veoma malo toga znala o malom dečaku, ali je predosetila da su stvari veoma ozbiljne kada je upoznala dečakove roditelje koji su naveli da su njegove povrede "užasna nesreća".

Toni Smit i Džodi Simpson su, naime, u periodu od 10 dana nekoliko puta izudarali dete. Noge su mu bile polomljene na osam mesta.

Nakon što su roditelji osuđeni, sudija je pokazao užasavajuće fotografije povređenog Tonija, danas srećnog dečaka. Toniju su morale da budu amputirane noge zbog teške infekcije nastale nakon preloma.

- Srce mi se slomilo. Posebno kada je otvorio svoje velike smeđe oči - rekla je Pola.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dasa

    Za ovakve monstrume zivot je velika nagrada koju nisu zasluzili...!!!

  • PIXY

    Nek ljudi ne mogu imati decu ili se muce da ih dobiju,a bog je ovakvim monstrumima podario roditeljstvo

  • Odma

    TAKVE MUCITELJKA U TAMNICU DA KRAJA ZIVOTA

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima