≫ 

Pucali na automobil ukrajinskog poslanika, ubili njegovog trogodišnjeg sina

Tragedija u Ukrajini

  • 11
Vječeslav Sobolev Printskrin: Youtube/ТСН

U centru Kijeva, glavnog grada Ukrajine, za sada nepoznati napadači pucali su danas na automobil lokalnog poslanika, a tom prilikom ubijen je njegov trogodišnji sin, javio je Rojters, pozivajući se na policijske izvore.

Za volanom je u trenutku napada bio Vjačeslav Sobolev, biznismen i poslanik regionalnog saveta, naveo je policijski izvor.

Ukrajinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova nije objavilo ko je vlasnik automobila, kao ni identitet žrtve, navodi britanska agencija.

- Posle ranjavanja, dete je umrlo u vozilu hitne pomoći na putu ka bolnici - navelo je ukrajinsko ministarstvo na Fejsbuku.

Jedan očevidac iz bolnice opisao je šta se desilo kada je mališan tamo primljen.

- Doveli su dete u Hitnu pomoć. Žena je plakala, verovatno nije razumela šta se dogodilo. Razumem, to je bila majka tog deteta i imala je takav osmeh... Znate, nadala se nečemu, ali istovremeno je sumnjala... Kao da nije mogla da veruje da se to desilo njenom detetu - prenose ukrajinski mediji

Sobolev je biznismen iz Donjecka, a u periodu od 2010. do 2011. bio je izvršni direktor ukrajinskog "Naftogasa".

VIDEO: Hladnokrvno ubistvo vlasnika diskoteke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Најозбиљније

    1. decembar 2019 | 23:58

    Има ли поенте живота и која је? Стрепимо свакога дана од свега и свачега, туге и бола, ту у тамо дође пориод за срећу, али један 'мали' трагичан догађај сруши све срећно започето. Једноставно смо створени за бол и патњу, очигледно ништа више... 😫

  • Ko zna zna

    2. decembar 2019 | 10:38

    Ko s'đavolom tikve sadi....

  • Neimar

    2. decembar 2019 | 00:37

    Volio bih da negresim Ali ubeden Sam da Nisan postati biznismen tesko he na posten nacin tosu neki poravnanje racuna zaomije dete story zbog tudi gresaka ono izgubi zivot ipak iskreno saucesce ozaloscenim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA