• 1

"Pokušala sam da prekrstim noge, nisam znala koliko njih me silovalo": Devojka opisala užas na Kipru

Britanka, koja je optužena da je izmislila da ju je silovala grupa Izraelaca na grčkom ostrvu, prvi put opisala kroz šta je prošla

  • 1

Devojka iz Britanije, koja tvrdi da ju je silovala grupa od 12 muškaraca na Kipru, prvi put je do detalja opisala užasni napad na suđenju na Kipru.

Britanka (19) jedva je zadržavala suze dok je opisivala kako su je držali na podu i silovali, kao i da je bila toliko uplašena da se dva puta onesvestila, piše Dejli mejl.

- Nikada u životu nisam bila toliko uplašena. Vikala sam i vrištala, toliko sam bila uplašena da sam dva puta izgubila svest - rekla je devojka.

Da podsetimo, njoj se na Kipru sudi da je izmislila da ju je silovala grupa od 12 Izraelaca tokom odmora prošlog jula na grčkom ostrvu.

Silovanje Kipar suđenje Izraelci devojka

Foto: Tanjug/AP

Ona je ispričala kako je sklopila prijateljstvo sa 21-godišnjim izraelskim mladićem koji se identifikovao samo kao Sem.

Govoreći jasnim glasom, rekla je da se vratila u njegovu sobu u hotelu u ranim jutarnjim satima 17. jula, gde su, kako je rekla, imali seks na koji je pristala.

U jednom trenutku, prema njenim rečima, grupa njegovih prijatelja upala je u sobu, a ona je počela da viče ne.

- Rekla sam im da to ne želim i da izađu iz sobe, a onda mi je Sem rekao da legnem, uzeo je moje noge i stavio ih na svoja ramena. Svi su vikali nešto na hebrejskom, a onda su ostali ušli. Nisam mogla da dišem. Pokušala sam da prekrstim noge i stavim ruke oko njih. Ne znam koliko njih me je silovalo. Bilo je dosta svađe i vike - rekla je devojka.

Kipar, silovanje

Foto: Tanjug/AP

U jednom trenutku uspela je da pobegne a oni su potrčali za njom. Kako kaže, Sem je uspeo da je stigne, a onda je pokušao da je zagrli i da joj se izvini.

Nakon toga je otišla kod lekara u hotelu i bila je u takvom stanju šoka da je jedva uspevala da stoji.

Pozvana je i policija, a advokat navodne žrtve rekao je da je ona bila maltretirana od strane policije da povuče navode o silovanju.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima