Skandal u Španiji zbog silovanja u rijalitiju: Isplivao snimak, učesnici pušten u ispovedaonici

Španski mediji pišu da je šokirana devojka u neverici gledala u ekran, tresla glavom i preklinjala producente da zaustave snimak

  • 1
Skandal Veliki Brat Printscreen/Youtube/EL TRASCENDENTAL

Karloti Prado (24) učesnici Velikog brata u Španiji (Gran Hermano) produkcija je u ispovedaonici pokazala video snimak na kom se vidi da je kolega iz rijaliti programa siluje. Iako snimak nikad nije pušten u etar, dospeo je u ruke španskih medija, a javnost je zgrožena.

Španski mediji pišu da je šokirana devojka u neverici gledala snimak, tresla glavom i preklinjala producente da zaustave snimak, dok joj glas Velikog brata govori da treba da zna da se dogodilo nešto čega nije bila svesna i da misle da treba da zna za napad.

Nakon što je na jednoj od žurki popila malo više, devojka je izgubila svest i nije znala šta se događa oko nje, a takmičar Hose Marija Lopez (26) pomogao joj je da dođe do kreveta. Karlota je sa mladićem nešto ranije započela romansu, ali nije pristala na seksualni odnos, niti je bila sposobna za njega.

Španski portal El Confidencial piše da se na snimku čuje kako devojka govori da "ne može", a njenog cimera optužuju da je započeo seksualni odnos koji je trajao nekoliko minuta, sve dok ga producenti nisu zaustavili.

Dan kasnije, Lopez je izbačen iz emisije, a nesrećna Karlota je  u ispovedaonici saznala šta se dogodilo, na neprihvatljiv način. Situacija datira iz 2017, ali posljednjih dana puni medijske stupce u Španiji, a okarakterisana je kao 'TV skandal broj 1 u toj zemlji'.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA