• 1

Pedofil uhvaćen sa nagom devojčicom, da bi izbegao zatvor ponudio joj brak, ali to nije ono najgore

Komšije nesrećne devojčice još proletos zvali policiju da prijave slučaj. Majka devojčice sve vreme znala za vezu i od osumnjičenog uzimala novac

  • 1

Policija u Grčkoj uhapsila je prošle sedmice muškarca (45), u jednom selu u okrugu Greben na severu zemlje, zbog sumnje da je seksualno iskorišćavao dvanaestogodišnju devojčicu.

Devojčica je, prema nezvaničnim saznanjima, zlostavljanje trpela nekoliko meseci. Naime, komšije su još u martu prijavile da sumnjaju da je devojčica u "neobičnoj vezi" sa 33 godine starijim muškarcem. Nakon višemesečne istrage, policija je upala u njegov dom i uhvatila ga kako leži kraj žrtve koja je bila potpuno naga.

Prema nezvaničnim informacijama, u kući je u tom trenutku bila i majka devojčice, te su i njoj stavljene lisice na ruke zbog sumnje da je podvodila dete za novac. Dodatni šok je usledio kada je osumnjičeni pokušao da izbegne zatvorsku kaznu nudeći da devojčicu oženi, što je porodica devojčice navodno i prihvatila.

Čitav slučaj uzburkao je lokalce koji su protestovali ispred suda nakon što se pojavila informacija da bi osumnjičeni mogao da bude pušten da se brani sa slobode. Kako prenose lokalni mediji, pedofilu i majci devojčice određen je šestomesečni pritvor.

Osumnjičeni je i sam otac dvoje dece.

Video: Za srpsko dete trgovac je spreman da plati 120.000 evra!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • PRC

    Takav je taj kapitalizam, ko ima para može da radi šta hoće.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima