• 8

Dečak (2) se ubio u tragičnoj nesreći: Pomešao pištolj na vodu sa pravim, stavio ga u usta i pucao

Njegova mama bila je previše urađena od meta da bi primetila da se njen sin igra pištoljem. Ona je takođe svoje drugo dvoje dece pustila da uzmu kanabis

  • 8

Loki Blum (2) iz Kolorada ubio se u nesrećnom slučaju kada je stavio napunjen pištolj u svoja usta u pucao. Siroto dete verovatno je mislilo da je pištolj kojim se igra zapravo na vodu. Za to vreme njegova mama bila je previše pod uticajem narkotika da bi primetila šta je njenom sinu u rukama.

Melisa Adamson (33), Lokijeva mama, već se ranije lečila zbog zavisnosti od kristal meta, priznala je da je koristila drogu i nije primetila da je dete povuklo obarač.

Melissa Adamson

Majka dečaka Foto: El Paso County Sheriff’s Office

Nakon tragične smrti dečaka, ona je rekla policiji da je držala svoj pištolj napunjen, jer je je malo pre toga posetio njen diler i pretio joj. Otada je pištolj držala u svojoj kancelariji.

U trenutku nesreće bila je garaži i pričala sa svojom sestrom. Kada je čula pucanj, utrčala je u kuću i zatekla Lokija mrtvog.

Policija je u kući pronašla drogu parafernaliju, sekiru i dva pištolja igračke sa kojim je Loki verovatno želeo da se igra.

Adamson je priznala optužbu da je zbog njenog nemara došlo do smrti deteta. Ona je ovog ponedeljka osuđena na 24 godine zatvora.

(Telegraf.rs/Mirror)

Komentari

  • Viki

    Ovde ne bi dobila ni dana zatvora.

  • Pile

    Cuj ovo, dete od 2 g. pucalo sebi u usta... 😆😅😄

  • ime

    U americi njihovo ustavno pravo je da imaju oruzje, pa ga kojekakve budale imaju i ovo je vrlo cesto

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima