"Bio sam pijan i gladan": Ženi odsekao glavu, izvadio mozak i pojeo ga s pirinčem

Iznerviran što ženu ne razume odveo je na drugi kraj sela, gde ju je vezao, a potom brutalno ubio

  • 3

Policija na Filipinima uhapsila je juče Lojda Bagtonga (21) zbog sumnje da je brutalno ubio jednu ženu, a potom pojeo njen mozak.

Bagtong je uhapšen nekoliko sati nakon što je obezglavljeno telo pronađeno u selu Talisajan na ostrvu Mindanao, nekoliko kilometara od kuće osumnjičenog.

Tokom saslušanja Bagtong je rekao da mu je, "dok je bio pijan i gladan, prišla nepoznata žena i počela da mu se obraća na engleskom jeziku, koji nije razumeo".

"To ga je najverovatnije iziritiralo i napao je", rekao je jedan policijski zvaničnik koji je uključen u istragu.

Očevici su rekli da su videli Bagtonga i nepoznatu ženu kako šetaju ulicom ka mestu gde je kasnije njeno telo i pronađeno. Sumnja se da je osumnjičeni vezao žrtvu, a potom je iskoristio mačetu koju je nosio za pojasom da je obezglavi. Glavu je onda spakovao u maramu i odneo je kući.

Bagtong je navodno rekao policiji da je po ulasku u kuću skuvao malo pirinča, a potom je iz lobanje izvukao mozak žrtve i sve zajedno pojeo. Ostatke lobanje bacio je u kanal nedaleko od kuće.

Kako prenose mediji, žrtva ne samo da je bila obezglavljena, već je bila i polugola. Na telu neidentifikovane žene bile su samo pantalone, dok na gornjem delu tela nije nosila ništa.

Policija je u kući pronašla krvavu maramu u kojoj je Bagtong nosio glavu žrtve.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    6. decembar 2019 | 15:55

    Ih bre, ovaj nije znao da je mozak najbolji kad ga ispohuješ sa kukuruznim brašnom i jajima. Prste da poliđeš.

  • Kapisla

    7. decembar 2019 | 07:16

    Citam i ne verujem svojim ocima. Kanibalizam u 21 veku, pomorski gusari oko Afrike, nedostupna divlja plemena sirom planete !!! Amerikanci naseljavaju planetu Mars. Mesec podeljem na interesne zone a " kuca" neociscena, prljavstinu sklanjaju pod tepih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA